Home » Contact

Contact

Heb je vragen? Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Bel of maak een ticket aan als je vragen hebt.

contact opnemen

Contactgegevens

Contactformulier

binnen enkele uren een reactie, vaak sneller

Vul onderstaand formulier in als je een vraag of opmerking hebt.
Indien nodig zullen we telefonisch contact opnemen.

Ben je een klant bij ons? Maak dan een ticket aan voor een snelle reactie.  

Lees hier meer over onze visie en missie.

Rajesh Gobardhan
Rajesh Gobardhan
04/11/2023
Betrouwbare partij en nog belangrijker uitstekende support. 27/7 beschikbaar. Altijd bereid te helpen en naar oplossingen te zoeken. Ik registreer mijn domeinnamen al enkele jaren bij Domein- Direct en sinds ongeveer een jaar neem ik ook een managed cloudserver bij hun af. Prijs Kwaliteit ook prima.
Janneke van den Berg fotografie
Janneke van den Berg fotografie
20/08/2023
Helpen zeer snel, en reageren snel en lossen het op wanneer dit nodig is
Andre Bouwkamp
Andre Bouwkamp
18/07/2023
Onze website was offline, geprobeerd onze vorige leverancier te bereiken. Dat lukte niet, contact gezocht met Domein- Direct .nl deze hebben ons echt zeer adequaat geholpen fijne partij om mee samen te werken, ik kan dit iedereen aanbevelen!
Arjan Rops
Arjan Rops
10/07/2023
Zeer tevreden over Domein Direct. Zowel financieel als service zijn op een prima niveau. Vragen worden snel opgepakt en opgelost, zelfs in het weekend!!
Ronne van Magna Mater
Ronne van Magna Mater
03/03/2023
Mijn problemen met inloggen via ticket-aanvraag supersnel opgelost waardoor ik weer snel verder kan.
Vera Donkersloot | MKB Brandstof
Vera Donkersloot | MKB Brandstof
28/02/2023
Voor een stichting moest ik voor zo weinig mogelijk geld een website maken. Nou, voordelig is het hier zeker. Je vreest dan wel een beetje dat de mogelijkheden en de service dat dan ook zijn. Maar niets is minder waar. Mijn eigen kennis had ik zwaar overschat. De mogelijkheden waren zo eindeloos dat ik toch wat verdwaalde. Dus ik maakte een ticket aan. En nog dezelfde dag had ik reactie. Niet alleen met uitleg waarom de dingen niet wilden zoals ik het wilde. Ze namen me volledig bij de hand. Al lerende struikelde ik van de ene uitdaging naar de andere. Ze bleven me geduldig helpen. Net zolang tot alles naar wens was. Hulde! Waar vind je nog zoveel service in deze wereld van het snelle geld? Nou bij Domein-Direct dus.
Jack Huibregt
Jack Huibregt
29/01/2023
Cor van zinnen
Cor van zinnen
22/08/2022
Sander Lindenburg
Sander Lindenburg
14/11/2021
Snelle service, ook in het weekend! Probleem met domeinnaam werd heel snel en betaalbaar opgelost.
Andries Annema
Andries Annema
19/07/2021
Got a very quick and no-nonsense response to a quotation request for hosting a number of company domains and company email. In the end another hoster was selected to do the job, but domein-direct scored close second.