E-mailbeveiliging, speciaal voor jou gemaakt

Neem de controle over uw inbox terug

Inkomende e-mailfiltering

Bescherm uw netwerk

Verwijder spam en virussen uit e-mail voordat ze uw netwerk bereiken

Vanaf €3.15EUR/mnd/domein
Meer informatie Kopen

Filter uitgaande e-mail

Bescherm uw reputatie

Voorkom dat spam en virussen ooit onbewust uw netwerk verlaten

Vanaf €3.13EUR/mnd/domein
Meer informatie Kopen

E-mail archiveren

Back-up en naleving

Verlies nooit meer een e-mail en zorg voor integriteit van e-mailgegevens voor wettelijke naleving

Vanaf €72.62EUR/jr/domein
Meer informatie Kopen
Powered by:

Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit uw inbox bereiken

Filteren van inkomende e-mail biedt u al deze voordelen...

Volledige Inbox-bescherming tegen concurrerende prijzen
Extreem nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de continuïteit en redundantie van inkomende e-mail
Verschillende rapportage-opties
Vriendelijke interface voor volledige controle over uw e-mail.
Verhoog de productiviteit van medewerkers
Compatibel met elke mailserver

Inkomende e-mailfiltering filtert alle inkomende e-mail en verwijdert spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bijna bereiken 100% nauwkeurigheid. Dankzij het uitgebreide controlepaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien, als uw e-mailserver niet beschikbaar is, wordt uw e-mail in de wachtrij geplaatst. E-mail in de wachtrij kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de webinterface toevoegen aan de continuïteit van uw inkomende e-mail!

Waarom heb je een professionele Inkomende Filter nodig?

Stop met het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als uw Postvak IN elke dag vol zit met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat u een professionele Incoming Filter-oplossing nodig heeft. Krijg volledige bescherming voor uw Inbox en zeg vaarwel tegen spam-, virus- en malwarebedreigingen!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het inkomende filter en de filtering is geactiveerd, wordt e-mail doorgegeven via de filterwolk van SpamExperts. Inkomende e-mails worden veilig geanalyseerd en in realtime gescand. Er zijn geen training of configuraties vereist en alles werkt direct uit de doos. Elk bericht dat als spam wordt gedetecteerd, wordt in quarantaine geplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver. De quarantaine kan worden gecontroleerd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Geen tijd meer verspillen aan het omgaan met spam, richt uw energie op zakelijke taken, terwijl u volledig blijft controle.

Filteren van uitgaande e-mail biedt u al deze voordelen...

Geen zwarte lijst meer
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd het verwijderen van gerelateerde kosten
Verhoog de continuïteit en levering van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van medewerkers
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaande filtering?

Filter van uitgaande e-mail is van vitaal belang om de reputatie van uw IT-infrastructuur te beschermen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail daar veilig aankomt. Deze professionele oplossing zal voorkomen dat spam en virussen uw netwerk verlaten en voorkomen dat uw IP('s) ooit weer op de zwarte lijst komen.Bovendien geeft de SpamExperts Uitgaande Filter u de rapportage en tools om gecompromitteerde accounts te detecteren en spammende gebruikers te vergrendelen.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit spam-e-mail verzonden zonder uw medeweten? gecompromitteerd om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware vanaf uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele uitgaande filteroplossing. Handhaaf de goede reputatie van uw bedrijf, voorkom dat spam uw netwerk verlaat en voorkom op de zwarte lijst worden gezet, zodat uw e-mail altijd aankomt waar het bedoeld is.

E-mailarchivering biedt u al deze voordelen...

Omvat filtering van inkomende en uitgaande e-mail!
Verlies nooit meer een e-mail!
Behaal wettelijke naleving
De prestaties van het IT-systeem verbeteren
Gebruiksvriendelijk beheer van gegevensbescherming
E-mailcontinuïteit toegevoegd, journaalondersteuning en gemakkelijke herlevering toegevoegd
Gecomprimeerd, versleuteld en beveiligd archief

E-mail archiveren

E-mailarchivering bewaart en beschermt alle inkomende en uitgaande e-mailberichten voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde e-mails herstellen, auditreacties versnellen, e-mails en bijlagen met intellectueel eigendom beveiligen, evenals voor eDiscovery-doeleinden in geval van rechtszaken.

Waarom je het nodig hebt

Bent u wanhopig op zoek naar een belangrijke e-mail van vorig jaar, maar kunt u deze niet vinden en riskeert u hierdoor een boete of verliest u een belangrijke zakelijke deal? Voorkom dit met een professionele oplossing voor e-mailarchivering. E-mailarchivering is een essentieel hulpmiddel om een veilige back-up van alle e-mail te bewaren en om aan de wet te voldoen.

Tegelijkertijd, aangezien e-mailuitwisselingen gerechtelijke macht hebben en juridisch bindend zijn, is e-mailcompliance een uiterst belangrijke zorg voor organisaties. Daarom is het in bepaalde bedrijfstakken verplicht om een veilige back-up van alle e-mailberichten te bewaren en om aan de wet te voldoen.

Meld je aan en ga aan de slag

Kies een productExtra opties€3.15EUR/mnd €72.62EUR/jr €3.13EUR/mnd €72.62EUR/jr €6.29EUR/mnd €11.02EUR/mnd

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

E-mail wordt gerouteerd via de intelligente zelflerende servers van SpamExperts die spam detecteren en blokkeren voordat deze u bereikt.


Hoe nauwkeurig is de filtering?

Dankzij de verwerking van miljoenen e-mails per dag, zijn onze e-mailfilters toonaangevend in de branche met een nauwkeurigheid van bijna 100%.


Kan ik berichten herstellen die geblokkeerd zijn?

Ja, een uitgebreid configuratiescherm met log-zoekfunctie, quarantaine en vele andere tools stelt u in staat de status van elke e-mail te controleren die door het systeem zijn gegaan.


Hoe lang duurt het instellen?

De installatie is snel, geautomatiseerd en binnen enkele minuten is uw e-mail beveiligd.


Wat is e-mailarchivering?

E-mail is tegenwoordig zo belangrijk, met archivering wordt e-mail veilig opgeslagen, wat u extra vertrouwen en gemoedsrust geeft.


Hoeveel e-mail kan ik opslaan?

E-mailarchivering omvat standaard 10 GB gecomprimeerde e-mailopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunnen extra licenties van 10 GB worden toegevoegd.