Is uw IP adres geblokkeerd?

Jouw IP-adres kan geblokkeerd worden als je met onjuiste inloggegevens meerdere malen toegang probeert te verkrijgen tot je website en/of e-mail. Deze functie verhoogt de veilgheid, maar beperkt ook het gebruikersgemak. De blokkering wordt vanzelf weer opgeheven na 10 minuten en kan oplopend tot aan 1 uur, dag, week of zelfs een maand ... Lees verder »

7th Mrt 2023
Hackers, malware, spoofing… Voorkomen is altijd beter dan genezen!

We merken een toename van bots, aanvallen en geïnfecteerde websites. We hebben er al velen mee moeten helpen en daarom willen we je deze tips meegeven om te zorgen dat jouw website veilig is en blijft.    Heb je een Wordpress website?  Lees dan onze tips! Maak een wachtwoordzin. Je kunt beter een lang en door jouzelf makkelijk te ... Lees verder »

11th Feb 2023
Let op: er wordt een nep-mail namens ons verzonden vanaf whats-ip.com

Wij ontvangen meldingen van mensen die een mail ontvangen uit naam van Domein-Direct.nl. Jouw domeinnaam wordt herhaaldelijk vermeld in deze mail.Er wordt aangegeven dat je domein komt te vervallen en en dat je moet betalen via creditcard.KLIK NIET OP DE LINK !Hieronder een voorbeeld van de mail:*INFO SERVICE EXPIRATION FOR ... Lees verder »

20th Jan 2023
Probeer de nieuwe moderne Webmail Interface -> Elastic

Voor degenen die vaak met webmail werken is er nu een nieuwe moderne interface waarvoor je kunt kiezen. Deze versie is niet alleen prettiger in gebruik maar ook beter geschikt voor mobiel. Hoe schakel ik over naar Elastic? Om over te stappen van de huidige gebruikersinterface (Classic of Larry) naar Elastic (nadat je bent ingelogd in je ... Lees verder »

10th Jan 2023
1 2 3