Uw online reis begint hier.

Het creëren van een aanwezigheid op het web vereist het juiste platform. Val op met onze drag-and-drop Site Builder.

Of u nu uzelf of uw bedrijf wilt promoten, onze sitebuilder is een sjabloon en gebaseerd op wizards met begeleide inhoud die eenvoudig genoeg is voor beginners en rijk voor professionals. Voelt als PowerPoint maar met meer kracht, elegantie en eenvoud. Een oplossing die u met plezier zult gebruiken.

Meer informatie

Site Builder-functies

Onze Site Builder bevat alle functies.

Drag & Drop Editor

Met de Drag & Drop Editor kunnen klanten website-functies direct op de pagina toevoegen en rangschikken met voorspellende markering van gebieden voor plaatsing.

Bouwfuncties

U kunt kant-en-klare lay-outelementen zoals tekst, knoppen, foto's of pictogrammen gebruiken om uw eigen professioneel ogende website-indeling.

Vooraf ontworpen bouwstenen

Je hoeft geen tijd te verspillen aan het manipuleren van inhoudslay-outs. Een verzameling van 350+ inhoudsblokken helpt hen bouw professionele websites zonder enige technische vaardigheden.

Ingebouwde mobielvriendelijk

Websites zien er geweldig uit op elk apparaat. Sjablonen zijn 100% responsive voor alle apparaten, inclusief smartphones en tablets en desktops.

Integratie van stockfoto's

Maak uw website sterker met een selectie van meer dan 200.000 professionele premium foto's in hoge resolutie. Onze Site Builder ook omvat ingesloten video's en beeldoptimalisatie.

Automatisch opslaan en back-up maken

U kunt er zeker van zijn dat u geen werk verliest door realtime op te slaan. De editor slaat automatisch alles op terwijl jij werkt.

Je verhaal delen maakt het verschil. Kom in contact met je bezoekers via sociale media en je blog.

Blogpagina

Deel uw verhaal en maak contact met uw bezoekers door een aanpasbare blog aan uw website toe te voegen. Configureer de weergave van berichten op uw gepubliceerde website.

Berichteditor

Breng wijzigingen aan in een blogpost nadat deze al is gepubliceerd met behulp van de ingebouwde tool voor het maken van berichtinhoud en redacteur.

Sociaal delen

Moedig uw bezoekers aan om uw inhoud leuk te vinden en te delen door pictogrammen toe te voegen voor sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Twitter , LinkedIn en Pinterest naar uw site.

Facebook opmerkingen en vind-ik-leuks

Geef bezoekers de mogelijkheid om op je gelinkte Facebook-pagina te reageren en deze leuk te vinden zonder je website te verlaten.

Instagram en Twitter Connect

Plaats automatisch uw Instagram-foto's op uw website elke keer dat u iets plaatst en houd uw sitebezoekers op de hoogte door een live feed van uw Twitter-account.

Online verkoop kan uw bedrijf van brandstof voorzien. Bouw uw website als een winkel, boetiek of winkel.

Flexibele abonnementen

Of je nu een boetiek, winkel of volledige winkel bent, abonnementen beschikbaar voor 10, 50 en 500 producten.

Veilige en wereldwijde betalingen

Maak verbinding met Paypal, Square, Stripe en meer dan 50 vertrouwde aanbieders van creditcardbetalingen om direct creditcards te accepteren.

Eenvoudig en snel afrekenen

Geef klanten sneller en gemakkelijker afrekenen met optionele registratie tijdens het afrekenen. Zorg voor een veilige afrekening van één pagina dat omvat opmerkingen over bestellingen van klanten.

Productvermelding en -beheer

Kies uit meerdere productpaginalay-outs en pas de beschrijvingen en ontwerpen naar wens aan. Maak het klanten gemakkelijker om producten te vinden door ze in categorieën in te delen.

Promoties, kortingen en coupons

Maak kortingsbonnen of promotiecodes om de verkoop te verhogen. Verhoog uw conversies door normale prijzen naast kortingsprijzen weer te geven.

Voorraadbeheer

Voorraad bijhouden helpt om te weten of het tijd is om een ​​productvoorraad aan te vullen en welke productvarianten het populairst zijn .

Wereldwijde verzending

U kunt uw klanten realtime koerierstarieven geven bij het afrekenen door uw online winkel te verbinden met een vervoerder zoals USPS, FedEx, UPS, Australia Post, Canada Post, enz.

Belasting en btw

Pas belastingberekeningen toe voor elk land of definieer specifieke zones. Volledige controle over de berekening van belastingen; stel belastingen in per locatie, belasting toevoegen per productgroep of belastingvrije producten instellen.

Orderbeheer en tracking

Ontvang ordermeldingen via e-mail. Beheer en bekijk een overzicht van alle bestellingen, zoek naar bestellingen, filter ze per categorie en update bestellingen, klantinformatie en voeg een overstagnummer toe voor verzending.

Sjablonen voor het versnellen van bedrijven


Download Site Builder om alle 150+ sjablonen te bekijken waarmee u snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

Probeer Site Builder GRATIS uit

Met de Open Trial kunt u Site Builder uitproberen en GRATIS uw nieuwe website bouwen zonder voorafgaande kosten. Betaal niets totdat u klaar bent om te publiceren!


Functies
One Page
Unlimited
Store
Websitesjablonen van professionele kwaliteit
Gebruikersgericht ontwerp voor alle vaardigheidsniveaus
Eenvoudig bewerken met slepen en neerzetten
Reageert op mobiele apparaten
Gratis afbeeldingengalerij
Op componenten gebaseerde bouwstenen
Blog
Automatische lay-outs voor proportionele afstand
Contactformulierbouwer
Websites herstellen
Thema-erfenis
Social Media Integratie
SEO-vriendelijk
Ingebouwde analyse
Pagina's
1
Unlimited
Unlimited
E-commerceproducten
n/a
n/a
10
€2.09EUR
€5.25EUR
€8.41EUR

Hoe vergelijkt onze Site Buildermet concurrenten?


Gebruiker-eerste ontwerp voor alle vaardigheidsniveaus

Ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak betekent hogere CSS (klanttevredenheidsscores) en een betere gebruikerservaring.

Reageert op mobiele apparaten

Bespaart veel tijd en moeite bij het maken van een website voor verschillende mobiele apparaten.

Op componenten gebaseerde bouwstenen

De vooraf ontworpen bouwstenen helpen u professionele websites te bouwen zonder tijd te verspillen aan het manipuleren van inhoudslay-outs.

Geen codering vereist

SiteBuilder richt zich niet op professionele programmeurs. Ons doel is om kmo's een platform te bieden dat iedereen kan gebruiken om elegante websites te maken die op elk apparaat werken, in minuten.

Betaal minder voor meer

De helft van de prijs van andere tools voor het bouwen van websites, maar met alle voordelen en betere functies.