Wie zijn we?

Lees meer over ons

Betrouwbaar en servicegericht hostingplatform

Domein-Direct.nl

Wat valt er allemaal over ons te vertellen? Domein-Direct is opgericht in 2007. In eerste instantie om onze klanten te bedienen van veilige en betrouwbare hosting. We zagen te vaak dat websites niet bereikbaar waren of dat er storingen waren met hun E-mail. Om dat te voorkomen hebben we toendertijd onze eerste eigen server in gebruik genomen. Gaandeweg is dat uitgegroeid tot het bedrijf wat we nu zijn met veel tevreden klanten.

Iedereen kan nu gebruik maken van onze hosting en diensten. We richten ons voornamelijk op particulieren en startende ondernemers. Daarom zijn onze tarieven zeer aantrekkelijk voor starters. Loopt de onderneming goed dan schalen onze pakketten met je mee. Je neemt dus nooit meer af dan je nodig hebt. Wil je eerst alleen je domeinnaam veiligstellen of wil je alleen starten met een eigen E-mailadres dan kan dat. Ben je dan zover dat je ook een website wilt hebben dan breidt je het pakket makkelijk en snel uit. Wij zetten er zelfs als service b.v. een WordPress-website voor je op zodat je snel online bent!

Behalve veilige en betrouwbare hosting vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten goede service krijgen. De meeste vragen die zijn gesteld hebben we verzameld in onze kennisbank maar je kunt ook telefonisch contact opnemen als je er niet uitkomt. Wij helpen je graag.

15K

Klanten geholpen
met hun vragen

20K

Nieuwe domein
registraties

30K

Europese gebruikers met
een hostingpakket

Waarom zou je kiezen voor ons?

Wij streven naar de beste resultaten. Niet alleen voor onszelf maar zeker ook voor jou. Dat doen we door high-performance hostingproducten te leveren, samen met de benodige infrastructuur voor een efficiënte werking van websites.

Een combinatie van stabiele technologie, aantrekkelijke prijzen en flexibele ondersteuning en diensten geeft Domein-Direct een goede marktpositie, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben datacentercapaciteit is Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Wij helpen je met persoonlijk advies voor de keuze van jouw domeinnaam en het type webhosting, passend bij jouw activiteiten.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.


over ons

volledig geautomatiseerd

Volledig geautmatiseerd

Registreer je domeinnaam, meldt je bedrijf aan bij de KvK, neem je E-mailadres
en/of website in gebruik.
Start je bedrijf.

scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Zeer scherpe tarieven vergeleken met andere hostingproviders die vergelijkbare diensten bieden. Met af en toe zéér mooie aanbiedingen.

goede service

Goede service

Goede service en echte antwoorden op vragen. We schepen je niet af en luisteren echt naar het probleem en lossen dit vervolgens z.s.m. op.

Webmasterhulp

Webmasterhulp

Je staat er nooit alleen voor. Bij problemen die buiten onze dienstverlening liggen kun je gebruik maken van onze webmasterhulp tegen een redelijk tarief.