Over ons

Wat vinden wij belangrijk?

Betrouwbaar en servicegericht hostingplatform.

Onze missie

Betaalbaar en betrouwbaar

We streven ernaar om betaalbare en uiterst betrouwbare diensten te leveren voor domeinregistratie, email, webhosting en andere online oplossingen.

Duurzaam

We nemen actief verantwoordelijkheid voor ons milieu door gebruik te maken van duurzame (groene) energie en energiezuinige hardware, waardoor we bijdragen aan een groenere toekomst.

Klanttevredenheid

Onze klanten staan centraal. We zijn vastbesloten om uitmuntende klantenservice te bieden en aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. We delen graag onze expertise om jouw online ervaring te verbeteren.

Transparantie

Wij geloven in openheid. Daarom verstrekken we duidelijke informatie over tarieven, facturering en contractvoorwaarden, zodat je volledig geïnformeerd bent over wat je kunt verwachten.

Innovatie

We blijven voortdurend innoveren en investeren in nieuwe technologieën om onze hostingdiensten te verbeteren. Automatisering en selfservice worden gestimuleerd om het beheer van jouw online aanwezigheid efficiënter te maken.

Toegankelijkheid

Wij zetten ons in om internetdiensten voor iedereen toegankelijk te maken, of je nu een individuele gebruiker bent, jong of oud, of een bedrijf, klein of groot. Bij ons vindt je oplossingen die aan je behoeften voldoen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We begrijpen de impact van onze activiteiten op de samenleving en het milieu. Daarom nemen we pro-actieve stappen om die impact te verminderen en te zorgen voor een positieve bijdrage aan onze gemeenschap en onze planeet.

Bij Domein-Direct.nl zijn we gedreven door deze missie en blijven we streven naar excellentie in al onze diensten en in ons streven naar een positieve impact op de wereld om ons heen.

 

Onze visie

 

Bij Domein-Direct.nl kijken we vooruit met passie en toewijding om een betere digitale wereld te creëren. Onze visie omvat:

  • Digitale Inclusiviteit We streven ernaar om een digitale wereld te bouwen waarin iedereen gelijke toegang heeft tot online mogelijkheden, ongeacht hun achtergrond, leeftijd of bedrijfsgrootte.
  • Milieubewuste Technologie: We geloven in technologie die niet alleen betrouwbaar en innovatief is, maar ook vriendelijk voor het milieu. We willen voorop lopen in duurzame hostingdiensten die de aarde koesteren.
  • Samenwerkende Groei: We zien onszelf als partners in de groei van onze klanten. Door middel van uitmuntende klantenservice en het delen van onze kennis, helpen we individuen en bedrijven om online te gedijen.
  • Transparante Connectie: We willen een sterke en transparante relatie met onze klanten opbouwen. Onze tarieven en voorwaarden zijn glashelder, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.
  • Innovatieve Oplossingen: We blijven vooruitdenken en investeren in nieuwe technologieën om de online aanwezigheid van onze klanten te verbeteren en te vereenvoudigen.
  • Een Betere Wereld: We begrijpen de invloed van onze activiteiten op de wereld om ons heen. Daarom streven we ernaar om bij te dragen aan een positieve verandering in onze samenleving en het milieu.

Onze visie is gericht op het vormgeven van een digitale toekomst die inclusief, duurzaam, en innovatief is, terwijl we voortdurend onze klanten ondersteunen en ons steentje bijdragen aan een betere wereld.