Home » Webmasterhulp

Webmasterhulp

Snelle oplossing bij problemen
Voor diensten die buiten de standaard service vallen

webmaterhulp
Jouw 'onzichtbare' IT-medewerker

Laat IT aan ons over: focus op je bedrijf

Wanneer je bedrijfsactiviteiten je volledige aandacht vereisen, is efficiëntie van cruciaal belang. In dergelijke tijden kan het inschakelen van een IT-specialist een strategische zet zijn. Denk hierbij niet alleen aan ad-hoc problemen, maar ook aan langdurige ondersteuning en beheer. Als experts, met een specialisatie in WordPress, staan we klaar om je te ondersteunen bij het beheren van je domein, E-mail, en website.

Een veelvoorkomend dilemma voor veel ondernemers is het balanceren tussen bedrijfsvoering en technische uitdagingen. Onze oplossing neemt deze zorg uit handen. Je hoeft je nooit zorgen te maken over de technische kanten van je bedrijf. We staan direct klaar bij problemen en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de IT-zaken op ons. Dit stelt jou in staat om je te richten op wat echt telt: het laten groeien van je onderneming.

Bij ons krijg je de zekerheid van een soepel lopende digitale infrastructuur, waardoor je je kunt focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf. Met onze ondersteuning is jouw digitale wereld in veilige handen. Jouw bedrijf verdient jouw volle aandacht; wij zorgen ervoor dat je die kunt geven.

Webmasterhulp: binnen 2 uur een reactie, vaak sneller!

Wanneer webmasterhulp?

Domein Direct levert betrouwbare diensten met persoonlijke ondersteuning die naadloos aansluit bij onze service.

Toch kunnen er soms situaties ontstaan die buiten de scope van onze standaard dienstverlening vallen. In dergelijke gevallen kun je een beroep doen op onze Webmasterhulp. Je kunt dit via een ticket aanvragen.

Waarbij kan je via Webmasterhulp ondersteuning krijgen:
√ Software installeren (software uit onze appstore wordt gratis geïnstalleerd)
√ Updaten van software zoals WordPress, Joomla etc.
√ Backup instellen of terugplaatsen
√ Verhuizen van je site of shop naar Domein-Direct (*)
√ Installatie van scripts
√ Een Cyber security Scan uitvoeren
√ Oplossen gehackte site
√ Het extra beveiligen van je website
√ Priority service, spoedhulp bij calamiteiten

(*) Gratis verhuisservice indien je een WordPresspakket afneemt.
Heb je een ander CMS? Neem dan contact met ons op. Vraag ons gerust ook om hulp bij zaken die hierboven niet staan genoemd.

Tarief
Webmasterhulp heeft een vast tarief van € 39,95 excl. btw per half uur of gedeelte daarvan. Dit is vaak voldoende voor het uitvoeren van de meest voorkomende zaken.

Het oplossen van een gehackte site
Vast tarief van € 145,00 excl. btw.

Totaal ontzorgd en ook nog eens voordeliger dan de meeste backup software

Onderhoudsabonnement

op jaarbasis

Voor een normale website:
Vanaf € 19,95 per maand, ex btw te voldoen per jaar vooraf (voor websites t/m 15 plugins).

Voor een webshop of grote website:
Vanaf € 25,00 per maand, ex btw te voldoen per jaar vooraf (voor webshops of websites met meer dan 15 plugins). Inclusief een DIVI licentie (indien van toepassing).

Ons proces begint met een eenmalige webmastercontrole, waarbij we grondig de huidige staat van je pagina's, thema en plugins bekijken. Eventuele problemen worden opgelost, en we optimaliseren de veiligheid tot het maximum. Daarna nemen we de volledige technische beheertaken op ons.

Op regelmatige basis, tweewekelijks of sneller indien nodig, controleren we de website. We maken back-ups en voeren updates uit voor WordPress, het thema en de plugins. We monitoren de website nauwlettend om problemen te voorkomen. Als er toch problemen optreden, zullen we deze snel oplossen.

Als het nodig is om verouderde plugins te vervangen (plugins waarvan de ontwikkelaar geen onderhoud meer doet en geen updates meer verstrekt, wat een potentieel risico vormt), zullen we contact met je opnemen.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen aan te passen op aanvraag. Dit verloopt via onze webmasterhulp, waarvoor we € 39,95 exclusief btw per half uur of een gedeelte daarvan in rekening brengen.