Registreer je domein anoniem

Anonieme
domeinregistratie

voor identiteitsbescherming en privacy.

Wil je een domeinnaam bezitten,
maar niet zichtbaar zijn voor iedereen?

Kies dan voor anonieme domeinregistratie!

Direct bij de aanvraag van een nieuwe domeinnaam of later bij bestaande domeinnamen.

  • voor maar € 3,99 / jaar

www.  

Wat is Anonieme domeinregistratie?

Jouw persoonlijke of bedrijfsgegevens worden niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database. Zo kan niemand je gegevens misbruiken voor identiteitsfraude of je ongevraagde (spam) berichten sturen.

Nieuwe domeinnaam anoniem registreren:
Bij de aanvraag van een domeinregistratie kun je er voor kiezen de privacy bescherming in te schakelen om zo het domein anoniem te registreren. Jouw registratie gegevens worden dan verborgen en de domeinnaam wordt onder de bedrijfsnaam Anoniem Domein geregistreerd. Je behoud de volledige controle over de domeinnaam en kan op elk gewenst moment de Privacy bescherming weer uitschakelen. De domeinnaam houdergegevens worden dan weer op je naam gezet. Iiedereen kan deze gegevens raadplegen via de Whois database.

Bestaande domeinnaam anoniem registreren:
Door de houdergegevens van jouw bestaande domeinnaam te vervangen door onze bedrijfsgegevens van Anoniem Domein wordt de domeinnaam anoniem gemaakt.
Dit kun je activeren via je accountpanel bij de optie van de domeinnaam. Het tarief is €3,99 per jaar en soms gelijk aan de registratiekosten van een domeinnaam.

Jouw domeinnaam verhuizen en anoniem registreren:
Het is mogelijk om je huidige domein naar ons te verhuizen en deze dan anoniem te maken. Ga hiervoor naar Domeinnaam verhuizen en geef daar aan dat je een bestaande domeinnaam anoniem wenst te registreren.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is geautomatiseerd en werkt real-time. Wijzigingen voor de houdergegevens kunnen enige tijd in beslag nemen, maar zijn doorgaans binnen enkele uren geupdate in de Whois. Een anonieme domeinregistratie heeft de standaard Nameserver, DNS en uitbreidings mogelijkheden.

Lees ook de algemene voorwaarden

Realtime
domeinregistratie

Registreer realtime je domeinnaam met eventueel alvast een mailpakket of start direct compleet met supersnelle webhosting voor een snelle start van jouw website of webshop.

scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Zeer scherpe tarieven vergeleken met andere hostingproviders die vergelijkbare diensten bieden. Met af en toe zéér mooie aanbiedingen.

goede service

Goede service

Goede service en echte antwoorden op vragen. We schepen je niet af en luisteren echt naar het probleem en lossen dit vervolgens z.s.m. op.

Webmasterhulp

Webmasterhulp

Je staat er nooit alleen voor. Bij problemen die buiten onze dienstverlening liggen kun je gebruik maken van onze webmasterhulp tegen een redelijk tarief.