Home » Anonieme domeinregistratie

Anonieme domeinregistratie

Doe de domeinnaam check en registreer je domeinnaam binnen enkele minuten met privacy protect

anonieme registratie
De anonieme domeinregistratie functie is beperkt tot de hosting van domein-direct.nl

Wat is anonieme domeinregistratie?

Door te kiezen voor anonieme registratie worden jouw persoonlijke of bedrijfsgegevens niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database.

Vaak gebruiken mensen dit om te voorkomen dat anderen jouw gegevens misbruiken voor bijvoorbeeld identiteitsfraude. Ook voorkom je daarmee dat je ongevraagd (spam) berichten ontvangt.

Hoe werkt een anonieme domeinregistratie?

Het is heel makkelijk om bij de registratie van jouw domeinnaam deze direct anoniem te laten registreren. Je kunt er voor kiezen om direct al bij de aanvraag van jouw domeinregistratie om de privacy bescherming in te schakelen. Hiermee geef je opdracht om het domein anoniem te registreren.

Privacy protect

Wij hebben uiteraard wel jouw gegevens nodig maar bij de domeinregistratie worden deze registratiegegevens verborgen en de domeinnaam wordt onder de bedrijfsnaam “Anoniem Domein” geregistreerd. Je behoud de volledige controle over de domeinnaam en kan op elk gewenst moment de Privacy bescherming weer uitschakelen. De domeinnaam houdergegevens worden vervolgens weer op jouw naam gezet. Iedereen kan deze gegevens raadplegen via de Whois database. Lees ook dit artikel: De SIDN beperkt publicatie persoonsgegevens

privacybescherming bij bestaande domeinnamen

Ik heb al een domeinnaam maar wil deze anoniem registreren!

Heb je al een domein geregistreerd en wil je deze liever anoniem maken dan kan dat ook. Volg dan deze stappen:
  • Ga naar je accountpanel en kies bij de betreffende domein de opties voor privacybescherming.
  • Vervolgens worden de houdergegevens van jouw bestaande domein vervangen door onze bedrijfsgegevens van “Anoniem Domein” en wordt de domeinnaam anoniem gemaakt.


Het is ook mogelijk om je huidige domein naar ons te verhuizen en deze dan anoniem te maken.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is volledig geautomatiseerd en werkt real-time. Wijzigingen voor de houdergegevens kunnen enige tijd in beslag nemen, maar zijn doorgaans binnen enkele uren geüpdate in de Whois. Een anonieme domeinregistratie krijgt de standaard Nameserver, DNS met mogelijkheden tot uitbreiding.
lentekorting