Anonieme domeinregistratie

geeft je identiteitsbescherming

Registreer je domein anoniem en bewaak je privacy

Privacy protect

Bescherm je online identiteit!

Wat is anonieme domeinregistratie?

Door te kiezen voor anonieme domeinregistratie worden jouw persoonlijke of bedrijfsgegevens niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database. Vaak gebruiken mensen dit om te voorkomen dat anderen jouw gegevens misbruiken voor bijvoorbeeld identiteitsfraude. Ook voorkom je daarmee dat je ongevraagd (spam) berichten ontvangt.

Hoe werkt een anonieme domeinregistratie?

anonieme domeinregistratieHet is heel makkelijk om bij de registratie van jouw domeinnaam deze direct anoniem te laten registreren. Je kunt er voor kiezen om direct al bij de aanvraag van jouw domeinregistratie om de privacy bescherming in te schakelen. Hiermee geef je opdracht om het domein anoniem te registreren.

Privacy protect

Wij hebben uiteraard wel jouw gegevens nodig maar bij de domeinregistratie worden deze registratiegegevens verborgen en de domeinnaam wordt onder de bedrijfsnaam “Anoniem Domein” geregistreerd.

Je behoud de volledige controle over de domeinnaam en kan op elk gewenst moment de Privacy bescherming weer uitschakelen. De domeinnaam houdergegevens worden vervolgens weer op jouw naam gezet. Iedereen kan deze gegevens raadplegen via de Whois database.

De anonieme domeinnaam functie is beperkt tot de hosting van domein-direct.nl.

Ik heb al een domeinnaam maar wil deze anoniem registreren!

Heb je al een domeinnaam geregistreerd en wil je deze ook liever anoniem maken dan kan dat ook. Ga daarvoor naar je accountpanel en kies bij de betreffende domeinnaam bij opties voor privacybescherming. Vervolgens worden de houdergegevens van jouw bestaande domeinnaam vervangen door onze bedrijfsgegevens van “Anoniem Domein” en wordt de domeinnaam anoniem gemaakt.

Je domeinnaam verhuizen met een anonieme domeinregistratie

Het is mogelijk om je huidige domein naar ons te verhuizen en deze dan anoniem te maken.

Ga hiervoor naar Domeinnaam verhuizen en geef daar aan dat je een bestaande domeinnaam anoniem wenst te registreren.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is volledig geautomatiseerd en werkt real-time.

Wijzigingen voor de houdergegevens kunnen enige tijd in beslag nemen, maar zijn doorgaans binnen enkele uren geüpdate in de Whois.

Een anonieme domeinregistratie krijgt de standaard Nameserver, DNS en mogelijkheden tot uitbreiding.