Domeinnaam verhuizen

Snel een eenvoudig
Gratis verhuisservice
voor je website of webshop

Verhuis je domeinnaam

www.  

Er kunnen diverse redenen zijn om een domeinnaam te willen verhuizen:

√ alle domeinnamen op 1 plek beheren
lagere kosten voor domeinnaam of hosting

betere service
niet tevreden over je huidige provider

Wat moet je doen als blijkt dat je hoster niet meer bereikbaar is? We kunnen je hierbij wellicht ook helpen.

Neem vrijblijvend contact op en we kijken naar de mogelijkheden om te helpen.

Je domeinnaam verhuizen naar domein-direct.nl

domeinnaam verhuizenWanneer je een domein naar Domein-Direct.nl wilt verhuizen dan kun je dit bij de domeinnaamregistratie aangeven. Je geeft de (huidige) domeinnaam in en klikt op “verhuizen”.

Vooraf dien je de verhuiscode (ook wel autorisatiecode of epp-code genoemd) op te vragen bij de huidige host waar de domeinnaam nu is geregistreerd. Deze code heb je nodig om een verhuizing in gang te zetten en vul je in bij “Authorization Code”.

Het verhuizen van een .nl domein kan al binnen een paar minuten  plaatsvinden.  Voor de andere extensies kan het wat langer duren (enkele dagen). Uiteraard is de snelheid van de verhuizing ook afhankelijk van de medewerking van de oude provider.

Het is verstandig om vooraf eerst een backup te maken van de e-mail,  de contacten, de website en de database (indien in gebruik) bij de oude provider.

Tijdens de aanvraag kun je, indien gewenst, gelijk diensten toevoegen.

Domeinnaam
doorsturen

Stuur je domein door

E-mail
doorsturen

Stuur je mail door

Nameserver
beheer

Keuze uit de Nameservers van Domein-Direct of van andere partijen

Website of webshop verhuizen?

Maak dan gebruik van onze gratis verhuisservice!

Heb je al een website of webshop en wil je overstappen vanwege een bepaalde reden dan is dat vaak een lastige stap, zeker indien je niet technisch onderlegd bent.

Je hebt met veel zaken rekening te houden en je wilt zeker geen onderbreking hebben in de beschikbaarheid van je website of webshop. Laat staan dat je er niet aan moet denken om alle e-mail kwijt te raken.

Om je hiermee te helpen hebben wij onze verhuisservice in het leven geroepen.

Overstappen zonder risico

Bij het afnemen van een WordPresspakket Pro of hoger ontvang je tevens onze gratis verhuisservice. Omdat geen enkele situatie hetzelfde is bepalen we in overleg met jou de te nemen stappen om jouw website of webshop snel en vakkundig te verhuizen.

Wanneer je een domein naar Domein-Direct.nl wilt verhuizen dan kun je dit bij de domeinnaamregistratie aangeven. Je geeft de (huidige) domeinnaam in en klikt op “verhuizen”.

Vooraf dien je de verhuiscode (ook wel autorisatiecode of EPP-code genoemd) op te vragen * bij de huidige host waar de domeinnaam nu is geregistreerd. Deze code heb je nodig om een verhuizing in gang te zetten en vul je in bij “Authorization Code”. Nadat je deze hebt toegevoegd aan de winkelwagen kunt je deze bestellen en de verhuizing wordt dan in gang gezet.

Normaal gesproken gaat een verhuizing zeer snel voor .nl domeinnamen. Andere extensies kunnen wat langer duren (enkele dagen). Dit is mede afhankelijk van de medewerking van de oude provider.

Wil je gebruik maken van de verhuisservice?

Laat dit dan aan ons weten, voordat je acties neemt bij je huidige provider, via
info@domein-direct.nl
of bel 073 850 5242.

* Voordat je de verhuiscode opvraagt bij je provider is het verstandig om eerst een kopie te  maken van:

– ingekomen en verzonden mail
– alle mail-contacten
– alle websitebestanden
– database

Indien je niet weet hoe dit moet helpen we je ook daarbij.