Domeinnaam doorsturen

naar elk gewenst adres

en stuur je e-mail door naar een emailadres

Je Domeinnaam en Email doorsturen

Koppel je domein aan, Facebook, Linkedin, WIX etc account

E-mail doorsturen

Ontvang je E-mail direct in je bestaande e-mailadres. Dit maakt het beheren van jouw mailaccounts  makkelijker en overzichtelijker.

Uitgebreide DNS

Uitleg over DNS records vind je in onze Helpdesk. Door DNS records te gebruiken kun je alles naar wens instellen. Het vergt wel wat kennis om deze te gebruiken.

Nameserver beheer

Keuze uit nameservers van Domein-Direct of van andere partijen.

Domeinnaam doorsturen

domeinnaam doorsturenWanneer kies je ervoor om een domeinnaam door te sturen naar een andere domeinnaam?  

Soms is het zinvol om meerdere domeinnamen vast te leggen om te voorkomen dat een ander deze gaat gebruiken. Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende extensies zijn zoals een .nl, .com en .eu. Deze domeinnaam kun je dan laten doorsturen naar jouw website.

E-mailadres doorsturen

Heb je al een E-mailadres? Soms vinden mensen het lastig om veel mailadressen te beheren. Met een doorstuurpakket kun je jouw zakelijke e-mailadres doorsturen. Op die manier kun je alle mail op een plaats beheren. Je kunt deze bijvoorbeeld doorsturen naar je thuis-, werk- of studie adres. Dit kan ook een Hotmail-, Gmail- of Yahoo-account zijn!

Domeinnaam koppelen

Je Facebook pagina koppelen aan je eigen domeinnaamAls je al een website hebt gemaakt, bijvoorbeeld een website van WIX, Mijnwinkel of een social media webpagina van Google, Facebook of Twitter, dan kun je deze aan je domeinnaam koppelen.

Het staat professioneler en jouw pagina wordt gevonden met een domeinnaam naar jouw keuze in plaats van de lange nietszeggende naam van je Facebook, Google of Twitter pagina.

Domeinnaam doorsturen naar je eigen server

Heb je een Cloud Server of een mailserver die thuis staat? Dan kun je met een doorstuurpakket en het DNS-paneel jouw domeinnaam direct doorsturen naar deze server.

DNS instellingen

Standaard is de Nameserver van Domein-Direct ingesteld met bijbehorend DNS. Het gebruik van het DNS-panel vereist gevorderde kennis over A, CNAME en MX records. Wij leveren altijd webmasterhulp als je er zelf niet helemaal uit komt.