Domeinnaam doorsturen

naar jouw website

of stuur je e-mail door naar een Google of Hotmailadres

Je domeinnaam doorsturen
via het doorstuurpakket

E-mail doorsturen

Ontvang je E-mail direct in je gmail- of hotmail-account. Dit maakt het beheren van jouw mailaccounts  makkelijker en overzichtelijker.

Uitgebreide DNS

Uitleg over DNS records vind je in onze Helpdesk. Door DNS records te gebruiken kun je alles naar wens instellen. Het vergt wel wat kennis om deze te gebruiken.

Nameserver beheer

Keuze uit nameservers van Domein-Direct of van andere partijen.

Domeinnaam doorsturen

domeinnaam doorsturenWanneer kies je ervoor om een domeinnaam door te sturen naar een andere domeinnaam?  Soms is het zinvol om meerdere domeinnamen vast te leggen om te voorkomen dat een ander deze gaat gebruiken. Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende extensies zijn zoals een .nl, .com en .eu. Deze domeinnaam kun je dan laten doorsturen naar jouw website.

E-mailadres doorsturen

Heb je al een E-mailadres? Soms vinden mensen het lastig om veel mailadressen te beheren. Met een doorstuurpakket kun je jouw zakelijke e-mailadres doorsturen. Op die manier kun je alle mail op een plaats beheren. Je kunt deze bijvoorbeeld doorsturen naar je thuis-, werk- of studie adres. Dit kan ook een Hotmail-, Gmail- of Yahoo-account zijn!

Domeinnaam koppelen

Als je al een website hebt gemaakt, bijvoorbeeld een website van WIX, Mijnwinkel of een social media webpagina van Google, Linkedin, Twitter, Instagram, facebook, dan kun je deze aan je domeinnaam koppelen. Het staat professioneler en doordat het wordt doorgestuurd wordt jouw website gevonden met een domeinnaam naar jouw keuze in plaats van een nietszeggende naam.

Domeinnaam doorsturen naar je eigen server

Heb je een Cloud Server of een mailserver die thuis staat? Dan kun je met een doorstuurpakket en het DNS-paneel jouw domeinnaam direct doorsturen naar deze server.

DNS instellingen

Standaard is de Nameserver van Domein-Direct ingesteld met bijbehorend DNS. Het gebruik van het DNS-panel vereist gevorderde kennis over A, CNAME en MX records. Wij leveren altijd webmasterhulp als je er zelf niet helemaal uit komt.