SSL-certificaten

Beveilig uw site en voeg vertrouwen toe aan uw bezoekers.
Met een scala aan merken hebben we het juiste certificaat voor al uw beveiligingsbehoeften op de site

Kies uw validatieniveau

Domain Validation (DV)

Basic Security

Binnen enkele minuten uitgegeven, ideaal voor blogs, sociale media en persoonlijke websites

Koop

Organizatie Validatie (OV)

Strong business level SSL

Bedrijfsidentiteit opgenomen in certificaat, ideaal voor zakelijke websites

Koop

Extended Validatie (EV)

Maximale bescherming en vertrouwen

Groene adresbalk en bedrijfsnaam weergegeven, ideaal voor e-commerce

Koop

Weet u niet zeker welke u moet kiezen? Laat ons u helpen beslissen

Wat is SSL?SSL Certificates are fundamental to internet security. They are used to establish an encrypted connection and allow data to be transmitted securely between a browser or user's computer and a server or website.

 • Brengt een veilige verbinding tot stand tussen een browser en een server
 • Versleutelt communicatie om gevoelige informatie te beschermen die uw klanten aan u verstrekken
 • Plaatst een hangslot naast uw webadres in de browser
 • Verifieert de identiteit van een organisatie

Standaard SSL (Domein Validatie) Certificaten zijn het gemakkelijkste en meest voorkomende type SSL-certificaat. OV en EV Certificaten authenticeer ook de identiteit van het bedrijf of de organisatie die het certificaat bezit, wat meer vertrouwen geeft aan eindgebruikers.

Verbeter uw zoekmachine ranking

Creëer vertrouwen en online beveiliging voor uw websitebezoekers en bedrijven.

Google wil het internet veiliger maken en een groot deel daarvan houdt in dat de sites die mensen via Google bezoeken, veilig zijn. Daarom is aangetoond dat websites die SSL gebruiken profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten.

Er zijn nog veel meer redenen waarom u zou moeten overwegen SSL aan uw website toe te voegen:

Versleutel gevoelige gegevens
Bescherm de privacy van gebruikers
Veilige online transacties
Activeer HTTPS en het slotpictogram
Bewijs legitimiteit
Verhoog de SEO-rang

Browsers zijn veranderd, blijf niet achter

Webpagina's die niet via HTTPS worden weergegeven, worden nu weergegeven als 'niet veilig' in Google Chrome en Mozilla Firefox . Laat uw website er niet een van zijn. Voeg SSL vandaag toe.
Beveilig uw site binnen enkele minuten met onze volledig geautomatiseerde inrichting en implementatie

Upgrade naar Extended Validation SSL

Hoewel alle SSL-certificaten vergelijkbare methoden gebruiken om uw gegevens te beschermen en te valideren, varieert het niveau van vertrouwen en bewering dat ze bieden.

Uitgebreide validatiecertificaten bieden het hoogste niveau van validatie en vertrouwen. Ze valideren en tonen de naam van het bedrijf of de organisatie samen met de groene adresbalk, een van de meest herkenbare vertrouwensindicatoren op internet.


Domain Validation (DV)

Organizatie Validatie (OV)

Extended Validatie (EV)


Meer informatie over SSL-certificaten voor uitgebreide validatie

Hoewel de behoefte aan online beveiliging universeel is, zijn niet alle SSL-certificaten gelijk gemaakt. De onderstaande gids is bedoeld om u te helpen beslissen welk type certificaat voor u geschikt is.

Domein Validatie (DV)

 • Verifieert alleen eigendom en controle van de domeinnaam
 • Afgegeven in minuten
 • Handhaaft browser-compliance

Ideaal voor niet-kritische webpagina's

Zie DV als het verkrijgen van een bibliotheekkaart - geen bevestiging van wie u werkelijk bent, zeer minimale vereisten om te verkrijgen en zeer snel uitgegeven.

Blader door certificaten voor domeinvalidatie

Organizatie Validatie (OV)

 • Verbeterde validatie inclusief authenticatie van de identiteit van de aanvrager
 • Afgegeven binnen één dag
 • Handhaaft browser-compliance

Ideaal voor meer gevoelige webpagina's zoals inlogpagina's

Zie OV als het verkrijgen van een rijbewijs - meer hoepels om doorheen te springen dan een bibliotheekpas, maar meer vertrouwd als een vorm van identificatie.

Blader door organisatie validatiecertificaten

Extended Validatie (EV)

 • Op standaarden gebaseerde benadering van authenticatie, die het hoogste authenticatieniveau vertegenwoordigt voor SSL-certificaten
 • Meestal binnen 1-3 dagen uitgegeven
 • Onderhoudt browser- en andere branchenaleving

Ideaal voor gevoelige webpagina's, waaronder e-commerce, online bankieren, accountaanmeldingen

Denk aan EV als het verkrijgen van een paspoort - veel strengere processen, langere doorlooptijden en meer verificatie van wie je bent dan met een bibliotheekpas of rijbewijs. Internationaal erkend als de meest vertrouwde manier om uw identiteit te verifiëren.

Blader door uitgebreide validatiecertificaten
 • RapidSSL

  RapidSSL® Certificates help you keep your customers' transactions secure with up to 256-bit data encryption and site authentication. Buy a certificate and speed through enrollment with automated domain control validation. Best of all, our SSL certificates are among the most affordable in the industry. We keep our costs down and pass the savings on to you.

  Vanaf
  €16.24EUR/jr
  Meer informatie

Meerjarige SSL-certificaten

Met meerjarige certificaten kunt u een enkele kortingsprijs betalen voor twee of drie jaar SSL-certificaatdekking . Wanneer u een meerjarig SSL-certificaat aanschaft, krijgt u een enkele prijs voor maximaal 3 jaar dekking.

In eerste instantie ontvangt u een certificaat dat geldig is voor de maximaal toegestane termijn van het Certificate Authority Browser Forum (1 jaar en 1 maand) met het recht op onbeperkte heruitgifte van certificaten tijdens de bestelperiode.

Geautomatiseerde heruitgifte vindt automatisch plaats gedurende de looptijd om voortdurende bescherming van uw website te garanderen.

Een bestelling van een SSL-certificaat voor 2 jaar werkt bijvoorbeeld als volgt:

SSL certificate lifecycle

SSL-certificaten moeten periodiek opnieuw worden gevalideerd. De maximale levensduur van het certificaat is 13 maanden, wat jaarlijks opnieuw moet worden gevalideerd.

Voordelen

 • Geniet van oplopende kortingen voor elk dekkingsjaar dat u koopt.
 • Verlos jezelf van het gedoe van jaarlijkse facturering.
 • Jaarlijkse validatie. Jaarlijkse validatie van identiteit in certificaten met een kortere geldigheidsduur voorkomt mogelijke fraude en spoofing.

FAQ

Wat is een SSL-certificaat?

SSL-certificaten maken gegevensversleuteling op internet mogelijk en maken het mogelijk gegevens veilig van een webserver naar een browser te verzenden. Met SSL kan uw website het https-protocol gebruiken en een hangslot in de webbrowsers van eindgebruikers weergeven om aan te geven dat de verbinding veilig is.

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

SSL-certificaten zijn een essentieel onderdeel van internet. Ze coderen niet alleen de communicatie tussen uw computer en de server waarop een website zich bevindt, maar ze zorgen ook voor verificatie dat een site is wat hij beweert te zijn.

Wat zijn de verschillende soorten SSL?

Er zijn 3 verschillende controleniveaus waarop SSL-certificaten zijn gebaseerd. Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV). Het grootste verschil tussen de soorten certificaten heeft betrekking op de informatie die de certificeringsinstantie, RapidSSL, GeoTrust en Symantec nodig heeft en valideert om een certificaat af te geven. De hogere certificaatniveaus vereisen meer informatie en worden vaak weergegeven in de browserbalk. EV SSL maakt bijvoorbeeld de browserbalk groen en geeft de organisatienaam weer aan bezoekers om meer vertrouwen te wekken.

Onze SSL-certificaten zijn van de meest vertrouwde merken in online beveiliging.