Home » Virusscanner-spamfilter

Virusscanner-spamfilter

Je kunt via het hostingpanel zelf de virusscanner-spamfilter instellen op het door jou gewenste niveau

virus- en spamfilter
inclusief in jouw hostingpakket

Filter je mail vooraf

Je kunt via het hostingpanel zelf de virusscanner-spamfilter instellen op het door jou gewenste niveau. Een virusscanner is antivirussoftware die alle bestanden checkt op virussen en deze op de server al verwijdert. De spamfilter kan op diverse niveau’s worden toegepast. Op serverniveau en op mailniveau.

White en Black lijsten aanmaken
In de black list van het mailprogramma of via de webmail zet je alle e-mailadressen of domeinen die je wilt blokkeren. In de white list staan alle e-mailadressen of domeinen die je vertrouwt en dus niet als spam moeten worden gemarkeerd.

Andere instellingen:

✔ Wachtwoord wijzigen
✔ Ophalen externe accounts.
✔ Mail doorsturen
✔ Auto beantwoorden
✔ Mailfilter

Hoe werkt een e-mail spamfilter?

Het e-mail spamfilter blokkeert op basis van de afzender en niet op inhoud. Een bericht dat als spam wordt aangemerkt gaat terug naar de afzender. Je krijgt geen melding als een aan jouw gericht bericht is teruggestuurd en het teruggestuurde bericht wordt ook niet voor je bewaard.

Meer over spam
We adviseren je om zorgvuldig te zijn met je e-mailadres: spam die niet wordt gestuurd hoeft niet te worden tegengehouden en zal ook het filter niet per ongeluk kunnen passeren.