Članci

DKIM en DMARC voor Office 365 Spam, Phishing, Spoofing In dit artikel behandelen we SPF, DKIM en DMARC binnen Office 365.... DNS instellingen voor iCloud+ Als je gebruikt wilt maken van de e-mail services van iCloud gebruik dan de optie DNS-beheer van... Doorsturen van berichten met ***SPAM*** is niet mogelijk We willen graag benadrukken dat het niet mogelijk is om berichten met het kenmerk SPAM door te... E-mail installeren Mozilla Thunderbird Bij het aanmaken van jouw pakket hebben we al een info@ mailadres voor je aangemaakt. Je hoeft... E-mail installeren op App Microsoft Outlook for IOS Download hier de PDF https://www.domein-direct.nl/account/dl.php?type=d&id=25   E-mail installeren op Apple mail Hieronder leggen we uit hoe je E-mail kunt instellen op het programma "Mail" van een Apple... E-mail installeren op Outlook 2016 of Windows 10 Hieronder staan instructies hoe je jouw e-mailadres kunt instellen in Outlook. Outlook 2016... E-mail installeren op Windows mail Bij Windows mail moet je het :poortnummer direct achter de servernaam vermelden.voorbeeld:... E-mail installeren op iPhone Standaard wordt bij het aanmaken een info@ e-mailadres aangemaakt. De gegevens daarvan heb je... E-mailrouting instellen voor gmail / google-apps via ISPConfig In de volgende handleiding worden de stappen beschreven voor het toevoegen van DNS-records die... Een bouncemelding met de code 550-5.7.1. Bij het versturen van e-mail kan het voorkomen dat je een bouncemelding krijgt met de code... Ik heb direct ADSL van KPN, wat is de SMTP server? Vul bij SMTP-server smarthost.direct-adsl.nl in en je mail wordt verstuurd via direct ADSL. Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen. Je kunt bijna al je gegevens wijzigen via je persoonlijke accountpagina. Wij gebruiken jouw... Ik wil mijn E-mail doorsturen naar meerdere adressen Je kunt je e-mail doorsturen naar verschillende e-mailadressen. Je hebt hiervoor een... Ik wil mijn eigen mailserver draaien, kan dat? Jazeker, je kunt alle mail die bij domein-direct aankomt laten verwijzen naar je eigen mailserver... Mail lezen en verzenden via de browser (webmail) Wat is webmail? Webmail is een manier om direct te communiceren met de server waarop jouw e-mail... Mail versturen vanaf jouw domein vanuit ander programma Als je vanuit een ander programma, bijvoorbeeld een boekhoudprogramma, mail wilt versturen met... Mailconfiguraties domein-direct.nl Onderstaande E-mailconfiguraties zijn mogelijk bij Domein-Direct.nl. Afhankelijk van de... Mijn mail wordt als spam gezien of komt niet aan Ook als je mailing aan de voorwaarden voldoet kan het voorkomen dat het in het spamfilter terecht... Mijn mailbox is vol. Mailbox vol melding - mailbox quota notification Het systeem heeft een melding gegeven per mail... Nieuw e-mailadres aanmaken Je kunt een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken bij een E-mail- en hostingpakket.De totale... POP3 of IMAP Welk protocol te gebruiken? POP3 of IMAP? IMAP is net zoals POP3 een manier (protocol) voor het... Poortnummers e-mail Poortnummers voor het instellen van je e-mail account bij Domein-Direct.nl Tijdens het instellen... Ruimte toekennen aan mijn e-mailaccount Volg de onderstaande stappen om naar jouw mailaccount te gaan. Login bij... SPF - DKIM en DMARC instellen voor Google Hier leggen we uit hoe je in je hostingpanel ISPconfig de SPF - DKIM en DMARC kunt instellen voor... Uit welke soorten mail kan ik kiezen? Wij bieden een betaalbaar goed alternatief van Office 365 namelijk de OX Apps suite. Lees alle... Van POP3 naar IMAP Als je IMAP wilt gebruiken dan gebruik je het accounttype IMAP in plaats van POP3.Ook de naam en... Volledige handleiding spamexperts Hier vind je de handleiding van Spamexperts  Wachtwoord aanpassen e-mailadres | Capaciteit e-mailadres wijzigen Wachtwoord aanpassen van een E-mailadres Het wachtwoord van het E-mailadres kun je aanpassen door... intermediate certificate SSL Rapid SSL intermediate certificate voor bij het rapid ssl certificaat. RapidSSL TLS RSA CA G1 en DigiCert...
« Nazad