Статті

Afhandeling support tickets Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie geven op je vraag. In het weekend kan dit iets... Copyright © 2003-2022 Domein-Direct.nl  is een geregistreerd merk van Internet-Meesters   Alle rechten voorbehouden. Copyright.Deze... Hoe draag Je Jouw domein over aan een nieuwe eigenaar bij Domein-Direct.nl Ben je de eigenaar van een of meerdere domeinen bij Domein-Direct.nl en wil je deze verkopen? Dat... Hoe zeg ik mijn domeinnaam en/of hostingpakket op? In je account kun je aangeven of je de domeinnaam of het pakket wel of niet automatisch wenst te... Ik heb allerlei gebruikersnamen en wachtwoorden, hoe zit dat nou? Zodra je een account hebt aangemaakt en een domein, hostingpakket, website of server hebt... Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen. Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke account pagina.In het menu klik je... Ik wil mijn adres wijzigen Ik wil mijn adres wijzigen, hoe doe ik dat?Ga naar Mijn account en login met je account gegevens.... Let op Fraude seodomainregshostiing.com Indien je onderstaand bericht ontvangt let dan op. Dit is een zogenaamde SEO aanbieding en dit... SSL foutmelding Ik krijg een certificaat melding in mijn mail programma. Wanneer u een melding ontvangt in het... Schrijf een review op Google Ben je tevreden over onze producten of dienstverlening dan zou je ons helpen door een positieve... Telefonische support Klantenservice: 073-8505242 Wij zijn elke werkdag van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar.Met onze... Upgraden bestaand pakket U wilt een hostingpakket bestellen, maar u krijgt geen optie om deze te bestellen?... Verlengen en einde looptijd Verlengen en einde looptijdOp de "Mijn Account" pagina staat informatie over de looptijd van je...
« Назад