Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen.

Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke account pagina.
In het menu klik je onder 'Uw gegevens' op de button 'gegevens aanpassen'.

Je kunt ook een extra e-mailadres toevoegen via de menu-optie 'Contacten'.
Hier kun je een aangeven welke mails dit contact allemaal wel/niet mag ontvangen.

  • account e-mailadres wijzigen
  • 1 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Afhandeling support tickets

Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie geven op je vraag. In het weekend kan dit iets...

Hoe wijzig ik de houder van mijn domeinnaam op het internet?

De gegevens die je opgeeft bij het aanmaken van je account worden gebruikt bij de registratie van...

Ik heb allerlei gebruikersnamen en wachtwoorden, hoe zit dat nou?

Zodra je een account hebt aangemaakt en een domein, hostingpakket, website of server hebt...

Ik wil mijn adres wijzigen

Ik wil mijn adres wijzigen, hoe doe ik dat?Ga naar Mijn account en login met je account gegevens....

Extra webruimte pakket

Indien je mail- of webruimte te klein wordt dan kun je het pakket upgraden naar een groter...