Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen.

Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke account pagina.
In het menu klik je onder 'Uw gegevens' op de button 'gegevens aanpassen'.

Je kunt ook een extra e-mailadres toevoegen via de menu-optie 'Contacten'.
Hier kun je een aangeven welke mails dit contact allemaal wel/niet mag ontvangen.

  • account e-mailadres wijzigen
  • 1 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Afhandeling support tickets

Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie geven op je vraag. In het weekend kan dit iets...

Ik wil mijn adres wijzigen

Ik wil mijn adres wijzigen, hoe doe ik dat?Ga naar Mijn account en login met je account gegevens....

Volledige handleiding spamexperts

Hier vind je de handleiding van Spamexperts...

Telefonische support

Klantenservice: 073-8505242 Wij zijn elke werkdag van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar.Met onze...

Hoe zeg ik mijn domeinnaam en/of hostingpakket op?

In je account kun je aangeven of je de domeinnaam of het pakket wel of niet automatisch wenst te...