Hoelang duurt een verhuizing en gaat mijn site offline tijdens een verhuizing?

Het verhuizen van een .nl domeinnaam gaat binnen het uur. Voor andere domeinnamen duurt het gemiddeld tussen de 2 en 5 dagen, dit is afhankelijk van de extensie die je naar ons toe verhuisd en of er goede medewerking is van de oude provider.

Wij leveren altijd de ftp gegevens vooruit zodat je de website alvast kunt uploaden. Nadat de nameservers worden aangepast bij de uitgever van de domeinnaam is de website direct zichtbaar.

Heb je een bestaande website bij de oude provider? Maak dan eerst een backup van de website bestanden en de database.
Zorg er ook voor dat je van alle inkomende en uitgaande e-mail een backkup maakt  en vergeet ook de contacten niet!

Weet je niet hoe je een backup moet maken van website? Dan kun je ook gebruik maken van onze verhuisservice via onze 'webmasterhulp'. Wij zorgen er dan voor dat alles veilig en snel wordt verhuisd zonder verlies van data. Ook worden de e-mailadressen alvast voor je aangemaakt zodat je hierop gelijk na de verhuizing weer alle mail ontvangt.

• verhuizen, verhuizen domein, verhuizen domeinnaam