Bij het verhuizen van een domeinnaam nemen wij de domeinnaam onder technisch beheer. De domeinnaam wordt dan op de nameservers van Domein-Direct.nl geplaatst. Wij verhuizen alleen de domeinnaam, de website zal je zelf moeten verhuizen. Dit doe je door de bestanden en eventuele database bij de oude host op de server te downloaden en vervolgens weer bij ons te uploaden.

Heb je hierbij hulp nodig dan kunnen we dat voor je regelen. Het webmastertarief is daarvoor € 35,00 excl. BTW en wij zorgen voor een probleemloze verhuizing. indien je ons de e-mailadressen doorgeeft die je gebruikte dan maken wij deze ook gelijk aan in je nieuwe account.

• verhuizen, verhuizen domein, verhuizen domeinnaam