Een eigen website Print

• Wordpress, Joomla, CMS, website, prestashop, magento
  • 0

Een eigen website

Voor het hebben van een eigen website heb je een domeinnaam en een hostingpakket nodig.
Een hostingpakket bevat ook e-mailaccounts.

Er zijn diverse hostingpakketten.  De variatie zit hierin voornamelijk in de toepassing zoals hierna uitgelegd.

HTML-website (b.v. als online visitekaartje met adresgegevens, contactgegevens en beschrijving)

Het kleinste hostingpakket (S) is geschikt voor een kleine website van enkele pagina's.
Dit is geschikt voor een HTML-website die wordt gemaakt met een editor zoals:
CoffeeCup HTML Editor
Komodo Edits
NetBeans
Notepad++
Visual Studio Code

De aangemaakte pagina's en bestanden kun je uploaden via FTP naar je hostingruimte.

Wordpress of Joomla Website (middelgrote tot grote website met diverse pagina's)

We raden voor een normaal tot grotere website het hostingpakket (M) of  hostingpakket (L) aan.
Wij installeren daarop een CMS voor je naar wens zoals Wordpress, Joomla, enz.
Met de ontvangen inloggegevens kun je dan vervolgens zelf een thema installeren (keuze uit gratis of betaalde thema's).
De website kan daarna naar wens worden ingericht.
Het verschil tussen hostingpakket M en L zit voornamelijk in de hostingruimte en het benodigde dataverkeer.

Webshop (Wordpress met Woocommerce)
We raden voor een webshop het hostingpakket (L) of hostingpakket (XL) aan.
Wij installeren daarop een CMS voor je naar wens zoals Wordpress + Woocommerce, Prestashop, Magento, enz.
Met de ontvangen inloggegevens kun je dan vervolgens zelf een thema installeren (keuze uit gratis of betaalde thema's).
De webshop kan daarna naar wens worden ingericht.

Je kunt altijd starten met een hostingpakket en op ieder gewenst moment upgraden naar een groter pakket indien nodig.

Website op maat

Heb je bepaalde wensen?
Wil je opvallen met een unieke website?
Neem dan contact met ons op.