Wil je een bestaande domeinnaam aan Jimdo koppelen?

Bekijk hier de info pagina bij Jimdo https://help.jimdo-dolphin.com/hc/nl/articles/360001233726

Hier wijzig je de nameservers binnne domein-direct. Ga naar mijn domeinnamen of volg deze link https://www.domein-direct.nl/account/clientarea.php?action=domains

Klik op de rechtse ... achter de domeinnaam en kies voor beheer namservers.
Wijzig de bestaande nameservers naar nsxx.jimdo.com door "Gebruik eigen naamservers (onder invullen)" aan te vinken.

xx is het nummer van de nameservers die je bij jimdo kunt opvragen.