Ik krijg Error 500 te zien als ik mijn site open, hoe komt dit?

Error 500 wordt door de webserver gegenereerd wanneer de server een configuratiefout aantreft op de pagina. Deze hebben over het algemeen drie oorzaken:

De bestanden op jouw website zijn schrijfbaar: Het is voor de normale werking van een website niet nodig dat je algemene schrijfrechten (777) geeft aan bestanden. Doe je dat wel, dan is de site onveilig, en zal onze server een fout 500 geven

Een van de scripts heeft een foutmelding gegenereerd: Repareer het script en de error 500 zal verdwijnen.

Een fout in een .htaccess bestand: In het bestand .htaccess dat je hebt geplaatst staat een fout, of een optie die door de webserver niet wordt toegestaan. Wijzig het .htaccess bestand en de error 500 verdwijnt.

• error 500