Extra webruimte pakket

Indien je mail- of webruimte te klein wordt dan kun je het pakket upgraden naar een groter pakket.

- Nadat je bent ingelogd in je account bij domein-direct.nl klik je op de tab "Hosting"'.
- Kies dan het betreffende pakket (welke je wenst te upgraden) door op de button 'actief' achter het pakket te klikken.
- Aan de linkerkant in het menu kikt je onder "Uitvoeren" op 'upgrade / downgrade pakket'.
- Kies het gewenste pakket en volg de stappen.
- Na ontvangst van de betaling (pro rato tot de datum van de oorspronkelijke pakketverlenging) wordt het pakket automatisch geüpgraded.
- Je ontvangt daarvan een bevestiging per mail.

• webruimte verhogen, webruimte, upgraden webpakket, upgraden