Ik wil mijn domein upgraden naar een e-mail of hostingpakket

Om een domein te upgraden naar een e-mail- of hostingpakket volg je deze stappen:

• login bij domein-direct.nl  Ga hier naar mijn account.
  • in je account kies je  in het menu 'domeinnamen' - 'mijn domeinnamen'
  • Aan de linkerkant in het menu kies je 'bestel hosting'
  • Maak een keuze uit een van de pakketten
  • Vink 'kies een bestaand domein' aan
  • Er komt een overzicht van al je domeinen
  • Selecteer het domein welke je gaat gebruiken voor het nieuwe pakket en klik op 'gebruik'
  • Vervolg de stappen en het pakket wordt voor je aangemaakt
  • Je ontvangt een mail met alle inloggevens van het pakket

• upgraden domein naar e-mailpakket, upgraden naar hostingpakket