Hoe verwijs ik mijn domeinnaam door met een doorstuurpakket?

Bij een doorstuur-, email- en hostingpakket is het mogelijk om de domeinnaam door te verwijzen naar een bestaande website of e-mail door te verwijzen.

Onze doorstuur-service zorgt ervoor dat je e-mail automatisch wordt doorgestuurd naar een door jou opgegeven e-mail adres. Bijvoorbeeld je thuis-, werk- of studie adres. Dit kan ook een Hotmail-, Gmail- of Yahoo-account zijn!

Heb je alleen een domeinnaam? Upgrade deze dan eerst met een doorstuurpakket.

Domeinnaam doorverwijzen

Klik bij ''Mijn hosting' op de button "Actief" achter het betreffende pakket.
Klik onderin op de button "Hosting Control Panel openen" .
Binnen ISPconfig: Ga dan vervolgens naar 'websites'.
Klik op de domeinnaam
Klik op de button 'redirect'.
Selecteer bij 'Redirect type' voor een permanente redirect ' R=301,L'  en vul bij 'Redirect pad' de volledige URL van de domeinnaam in waarnaar doorverwezen moet worden inclusief HTTPS:/

E-mail forward
Wil je jouw mail doorsturen naar een ander e-mailadres?
Klik daarvoor bij 'Mijn hosting & servicdes' op de button "Actief" achter het betreffende pakket.
Klik onderin op de button "Hosting Control Panel openen". Ga dan vervolgens naar 'E-mail'
In het menu 'E-mail accounts' aan de linkerkant klik je op de button  'E-mail Forward'.
Klik op de button "toevoegen e-mail forwarder"
Vul het betreffende mailadres in wat je wilt forwarden alsmede het e-mailadres waarheen je wenst te verwijzen.

E-mail Catch-all met doorverwijzing
Deze vangt alle E-mail van dit domein af en stuurt het door naar een opgegeven emailadres.
Volg verder de stappen zoals bij e-mail forward.

• doorverwijzen domeinnaam, doorverwijzen e-mail, doorstuurpakket