Verhuizen mijn e-mailadressen mee met mijn domeinnaam?

Nee, je zult de e-mailadressen weer opnieuw moeten aanmaken via de account pagina van Domein-direct.nl.
Je kunt deze e-mailadressen aanmaken voordat de domeinnaam actief is bij ons. Dit houdt in dat als de nameserver wordt omgezet deze mailadressen meteen actief zijn en dat de kans op het missen van een e-mailbericht erg klein is geworden.

• verhuizen domein, verhuizen domeinnaam, e-mailadressen meeverhuizen