Upgraden hosting

Je hebt een hostingpakket maar je hebt te weinig ruimte voor de mail of de website? Dan is upgraden de beste oplossing. Volg de onderstaande 7 stappen.

Stap 1. Login jouw account bij domein-direct.nl

Stap 2. Ga naar je producten (Klik op de button 'hosting')

Stap 3. Kies het betreffende hostingpakket uit de lijst en klik op de button 'actief'

Stap 4. Je bent nu in de beheerpagina van het hostingpakket.
Aan de linkerkant zie je in het menu 'Uitvoeren' de optie staan 'Upgrade pakket'

Stap 5. Kies uit de opties om het huidige pakket te upgraden

Stap 6. Klik op 'kies een product' en volg de betaalprocedure

Stap 7. Je ontvangt een mail wanneer de upgrade klaar is

• upgraden, upgraden webpakket