Registrar.eu

Registrar.eu is een partner van Domein-Direct.nl. Neem contact via info@domein-direct.nl voor vragen als je klant bent van Domein-Direct.nl

Je kunt van Registrar.eu berichten ontvangen over een registratie, verhuizingen of wijzigingen van je domeinnaam. Dit is in opdracht van Domein-Direct.nl

PS: Is je domeinnaam in quarantaine? Raadpleeg dan eerst je eigen provider. Is je huidige provider niet meer bereikbaar? Stuur dan een bewijs dat je de houder bent van de domeinnaam a.d.h.v. kopie e-mails van facturen of de bevestiging van een registratie. Daarnaast verzoeken we ook een actuele kopie van je ID of een inschrijving van de KvK om het in behandeling te nemen.

• registrar.eu