Als je een melding krijgt dat de mailbox vol raakt dan kun je 3 dingen doen;

- mail verwijderen
- mail capaciteit verhogen
- mail archiveren op je computer

Hoe archiveer je mail op je computer

Door mail te archiveren verplaats je de mail die op de server staat naar een lokale map op je computer.
Daarmee wordt de mailruimte weer vrijgegeven. De mail wordt dan niet meer op de server bewaar.
Het is aan te raden om daarom ook altijd een backup van je computerbestanden te maken.

Hieronder staan wat links voor het archiveren van mail met verschillende mailprogramma's

Mail Mac

Outlook 2016

Outlook

Mozilla Thunderbird

Heb je een maiprogramma wat hier niet bij staat?
Zoek dan op Google met de temen: archiveren mail <jouw mailprogramma>

• archiveren, mail, opslaan mail, archiveren mail, bewaren mail, mailbox vol