Wordpress beveiligen

Wordpress is populair en daarom een doelwit voor hackers. Hier een paar tips die helpen bij het voorkomen van inbraken.

Basis:

1. Update Wordpress
  2. Verwijder oude en niet-actieve plugins
  3. Verwijder niet gebruikte thema’s
  4. Gebruik geen plugins die onbekend zijn
  5. Beperk het aantal accounts met volledige toegang (admin)
  6. Maak backups van de website en database ( zie optie backups in isp-config)

Expert:

1. Beveilig met protected folders in isp-config de map /wp-admin/ voor aanvullende toegangsbeveiliging.
  2. Voorkom php bestanden in de uploads map van via een .htaccess bestand in de uploads folder

# Kill PHP Execution

<Files *.php>

deny from all

</Files>

1. Zet de lees en schrijfrechten van WP-Config.php op 444 via ftp / filezilla

Is je website al gehackt en weet je niet hoe je dit kunt oplossen neem dan contact met ons op via support@domein-direct.nl
Via onze webmasterhulp kunnen we jouw website weer schoon en veilig maken.

Neem een onderhoudsabonnement af: hiermee wordt je website helemaal gecontroleerd en veiligheidsmaatregelen ingevoerd. Daarnaast wordt er op regelmatige basis updates uitgevoerd. Problemen worden indien nodig verholpen en voorkomen.

• wordpress, beveiligen, hack, inbraak, wordpress gehackt