Veilig bestellen Print

• veilig betalen, bestellen
  • 1

Veilig bestellen bij Domein-Direct.nl verloopt via een beveiligde verbinding https (ssl)

Hoe kan je bestellen?

Artikel(en) in winkelwagentje leggen
Zoek de domeinnaam die je wilt registreren en leg het in je winkelwagentje. Wil je verder rondkijken? Geen probleem, het artikel blijft in je winkelwagentje liggen.

Bestelling controleren
Je kunt extra services regelen voor je domeinnaam, zoals het anoniem maken van de houder. Verder kan je ook e-mail en webhosting toevoegen indien gewenst.
Log, indien nodig, in op je account. Als je er nog geen hebt, kun je er tijdens de bestelling een aanmaken.

Betalen en afronden
Kies hoe je wilt betalen. Je kunt betalen via Mollie (NL en Belgiê) via Paypal of via een bankoverboeking.

Klik op ‘Order afronden’ om je bestelling af te ronden. Als je niet via een bankoverboeking betaalt, betaal je meteen in de veilige omgeving van je bank.