Hoe kan ik een database maken?

Een database kun je alleen maken als je een hostingpakket hebt.

Login via je accountpanel bij www.domein-direct.nl
Je komt dan in 'Mijn account'
Klik dan op de button "Hosting"
Onder het kopje "Hosting" staat een verzameling van alle e-mail en hostingpakketten vermeld
Klik op het icoontje achter het betreffende pakket (beheer hostiing)

U komt dan op de pagina behorende bij je hostingpakket.
Om naar de ISPConfig te gaan waar de FTP en database beheerd worden moet je hier inloggen via de groene button "Login Hosting Panel"
De inloggegevens staan eronder vermeld maar deze worden automatisch al meegenomen als je op de groene button drukt.
Je bent nu in het ISPConfig gedeelte gekomen waar u een database kunt aanmaken of wijzigen.

Het serveradres van de database is "localhost".

Bij het aanmaken van een APP zoals b.v. Wordpress wordt er automatisch een database aangemaakt en een useraccount.

• database