FTP software

Een goed FTP programma is FileZilla. De clientversie voor Windows kun je hier downloaden Filezilla

Een Engelstalige handleiding kan je helpen bij de instelling van het programma ( bekijken)

FTP toegang

Met FTP zet je je webpagina op jouw hostingruimte bij Domein-direct.nl.
In het programma zoals bv filezilla heb je de volgende gegevens nodig.
Deze heb je ontvangen bij het aanmaken van je hostingpakket.

De Hostnaam (FTP-server):
 (ftp.uwdomeinnaam of domein-direct.nl) wordt gegeven bij het aanmaken van een Hostingpakket.
De gebruikersnaam: wordt gegeven bij het aanmaken van een Hostingpakket.
wachtwoord: het wachtwoord is altijd hetzelfde als dat van je persoonlijke account pagina.

Plaats je bestanden in de folder /WEB

• ftp software, filezilla