Ja, wij bieden Office 365 met hosted exchange van Microsoft. Dit is een goede oplossing als je een zakelijke oplossing wenst en wilt samenwerken met anderen of je agenda, contacten, taken, enz. wilt synchroniseren.

Hoef je niet samen te werken of te syncrhoniseren en gaat het je alleen om de mail op je computer en smartphone synchroniseren, dan kun je beter gebruik maken van het goedkopere alternatief namelijk IMAP, wat standaard wordt geleverd bij onze E-mail en hostingpakketten.

Hierbij worden alle verzonden en ontvangen berichten op de server bewaard. De mappen die je aanmaakt in je e-mailprogramma worden ook op de server opgeslagen. Deze mail is op alle aangesloten apparaten beschikbaar. Via Webmail is je mail op alle computers en smartphones te gebruiken. Je kunt vervolgens altijd eeen backup van deze mail bewaren op je computer.