Wachtwoord aanpassen e-mailadres

Wachtwoord aanpassen van een e-mailadres

Het wachtwoord van het E-mailadres kun je aanpassen door in te loggen via webmail of via ISPConfig.

Via Webmail
benader je door achter je domeinnaam /webmail te typen. Daar vul je je e-mailadres en wachtwoord in.
Ga naar instellingen. Klik op "wachtwoord". vul je oude en nieuwe wachtwoord in.

Via ISPConfig
Nadat je bent ingelogd bij domein-direct.nl klik je op 'hosting' - 'mijn hosting en services'
Klik achter het betreffende product op "Actief"

Je komt dan op pagina 'beheer product'.

Op de pagina 'beheer product' staat bij de tab "Hosting informatie" een button "Hosting Control panel openen" waar je direct naar ISPConfig kunt gaan.

Klik op de button en op 'login'.
Klik op de button 'E-mail'
Klik in het menu aan de linkerkant op 'e-mail mailbox'
Kies de betreffende mailbox en klik op het e-mailadres
Vul nu het nieuwe wachtwoord in en vul dit ook in bij 'herhaal wachtwoord'
of klik op 'genereer wachtwoord' en bewaar dit wachtwoord goed
Klik vervolgens op 'opslaan' om het nieuwe wachtwoord te bewaren

• wachtwoord, mailaccount wachtwoord wijzigen, aanpassen wachtwoord, email wachtwoord wijzigen