Je kunt gebruik maken van Roundcube webmail zodra je een emailadres hebt aangemaakt.

Je kunt dan inloggen met het e-mailadres en bijbehorende wachtwoord.

• je domeinnaam is bijvoorbeeld domein.nl
  • je hebt een emailadres info@domein.nl aangemaakt
  • het wachtwoord dat je bij het emailadres hebt opgegeven is ******

Ga naar webmail door achter je domeinnaam /webmail te plaatsen
Voorbeeld https://www.domein.nl/webmail

• je gebruikersnaam is je emailadres info@domein.nl
  • je wachtwoord is wat je eerder hebt aangemaakt ****** voor info@domein.nl

Roundcube webmail is vergelijkbaar met Gmail en Hotmail

• webmail, roundcube webmail, roundcube