Verlengen en einde looptijd imprimir

• verlengen, opzeggen, einde looptijd
  • 220

Verlengen en einde looptijd
Op de "Mijn Account" pagina staat informatie over de looptijd van je domeinnaam en de gekoppelde diensten. Je ontvangt voor het einde van de looptijd een e-mail dat je domeinnaam wordt verlengd, of dat je domeinnaam komt te vervallen. Dit is afhankelijk van de status van jouw domeinnaam (wel / niet opgezegd in je account).

• De opzegtermijn van een domeinnaam is tot 1 maand voor het einde van de looptijd. Daarna ontvang je de factuur.
  • Tussentijds opzeggen van een domeinnaam kan via "Mijn Account".
    Klik op de button 'domeinnamen'. Je ziet in de kolom 'verlengen aan/uit' per domeinnaam staan of deze automatisch wordt verlengd (actief / gedeactiveerd). Klik op  het pijltje' achter de domeinnaam en kies 'automatisch verlengen'. Op deze pagina kun je vervolgens automatsich verlengen aan- of uitzetten. Doe dit 1 maand voor de vervaldatum.
  • Tussentijds opzeggen van de hosting kan buiten de opzegtermijn via "Mijn Account". Klik op de button 'Hosting' - 'Mijn Hosting & services'. Bij de hostingpakketten zie je de 'volgende verloopdatum' staan. Klik achter het betreffende pakket op de button 'actief'. Op de volgende pagina (Beheer product) kun je het pakket beheren en zie je aan de linkerkant een menu. Klik onder "Uitvoeren" op "Vraag opheffing aan".  Vul de gegevens in, bevestig de opzegging en kies voor 'onmiddellijk' of 'op einde van de termijn'. Klik vervolgens op de button 'Vraag opheffing aan'. De opzegging wordt per e-mail bevestigd.
  • Bij tussentijdse opzegging van een product of dienst is geen restitutie mogelijk voor de resterende contractperiode.
  • Alle overige diensten kunnen online worden uitgebreid of verwijderd, zonder opzegtermijn.
  • Indien je een domeinnaam of hostingpakket niet verlengd dan heb je na de vervaldatum geen toegang meer tot de domeinnaam, e-mail en/of website.
  • Binnen de quarantaineperiode van 35 dagen kun je jezelf nog bedenken en de domeinnaam claimen. Hieraan zijn kosten verbonden.
  • Verhuizen van een domeinnaam kan kosteloos buiten de opzegtermijn. Binnen de opzegtermijn brengen wij administratiekosten in rekening.
  • Het verstrekken van een verhuiscode staat gelijk aan per direct opzeggen en kan alleen worden opgevraagd door de houder.
  • De controle van je id wordt gedaan op basis van het e-mailadres dat gebruikt is bij de registratie van je domeinnaam.
  • Zorg ervoor dat je gegevens altijd up-to-date zijn.
  • Anonieme domeinnamen kunnen niet worden verhuisd, ze moeten eerst op jouw naam worden gezet via een houderoverdracht.