Webalizer is een uitgebreid en makkelijk te configureren "website statistics" pakket. Je kunt met behulp van statistieken het aantal bezoeken van uw website monitoren en ook kun je makkelijk achterhalen hoe de bezoekers bij jouw website terecht zijn gekomen.

Domein-direct biedt gratis uitgebreide statistieken aan in combinatie met een domeinnaam en/of hostingpakket. Zo krijg je Webalizer om al het verkeer te monitoren. Bekijk de statistieken online ga naar http://www. uwdomeinnaam.extensie/stats

Statistieken worden door veel bedrijven gebruikt om ook hun website te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld achterhalen door welke zoekmachine er veel bezoekers bij jouw website terecht komen. Je kunt ook achterhalen uit welk land en/of werelddeel de meeste bezoekers komen en tussen welke tijden en of dagen de site het meest bezocht wordt.

Je kunt met behulp van de statistieken ook het verbruikte dataverkeer monitoren.

Download hier een verkorte handleiding van webalizer uitleg statistieken

• webalizer, statistieken, statistiek