Je kunt je e-mail doorsturen naar verschillende e-mailadressen.
Je hebt hiervoor een doorstuurpakket, e-mailpakket, of webshostingpakket nodig.
Ga hiervoor naar het ISPconfig hosting control panel via 'hosting' en selecteer je pakket.

Bent je ingelogd selecteer dan de optie e-mail.

E-mail van een adres doorsturen naar verschillende adressen.

E-mail forward

Alle e-mail van je domeinnaam doorsturen:
E-mail catchall

Een catch-all emailadres houd in dat je alles voor @domeinnaam.nl kunt plaatsen, dit komt dan toch allemaal bij je binnen in de mailbox. Hou er rekening mee dat als je dit emailadres aanmaakt dat je dan ook een hoop junkmail zult ontvangen omdat er programmas bestaan die aan de hand van een domeinnaam alle mogelijke emailadressen uitproberen.

e-mail catchall forward

• email, e-mail, doorsturen, catchall, forward