FTP gebruiken Print

• FTP, ftp gebruiken
  • 470

Log direct in je ISPconfig panel (deze gegevens heb je ontvangen bij het aanmaken van je hostingpakket).
Of login je account bij domein-direct.nl en klik dan bij ''Mijn hosting' op de button "Actief" achter het betreffende pakket. Klik onderin op de button "Hosting Control Panel openen".

(Vanaf dit punt start het filmpje)

Met FTP zet je je webpagina op de servers van Domein-direct.nl.

• Wij adviseren het gebruik van filezilla. Download en installeer de clientversie.
FTP account gegevens

Bekijk hiervoor je hosting account gegevens, die heb je via e-mail ontvangen.

De Hostnaam (FTP-server): wordt gegeven bij het aanmaken van een hostingpakket.
De gebruikersnaam: wordt gegeven bij het aanmaken van een hostingpakket.
wachtwoord: het wachtwoord is altijd hetzelfde als dat van je persoonlijke account pagina. Als je je wachtwoord aanpast, verandert ook je FTP wachtwoord.

Het uploaden van de bestanden doe je in de map web/.
Als je de map web opent kun je daar de bestanden van jouw website plaatsen. Als je de eerste pagina index.html, index.htm of index.php hebt genoemd dan zie je direct de website verschijnen als je jouw domeinnaam bezoekt.