Je kan je domeinnaam die je bij Domein-Direct hebt geregistreerd aan WIX koppelen.
Let op: Om je website bij Wix aan een domeinnaam te kunnen koppelen, heb je een 'Premium Plan' nodig, wat een betaalde dienst bij Wix is.

Hoe stel je de nameservers in bij Domein-Direct.nl?
Ga naar mijn domeinnamen of volg deze link https://www.domein-direct.nl/account/clientarea.php?action=domains
Klik op de puntjes achter de domeinnaam en kies voor beheer nameservers.
Wijzig hier bestaande nameservers naar nsxx.wixdns.net door "Gebruik eigen naamservers (onder invullen)" aan te vinken.
xx is het nummer van de nameservers die je bij WIX kunt opvragen.

Weet je de nameservers van WIX niet, volg dan onderstaande info.

De nameservers van Wix gebruiken
Om de nameservers van Wix te gebruiken, log je eerst in op je Dashboard bij Wix. Klik nu aan de linkerzijde op 'Settings' en daarna op 'Domains'.
Klik nu op 'Connect a domain you already own'
Voer nu je domeinnaam in en zorg dat de 'Connection Method' op 'DNS' staat. Klik vervolgens op 'Next'
De rest spreekt voor zich of vraag aan het support team van WIX om hulp.

Vind je het te lastig om dit aan te passen dan kun je ook webmasterhulp bij ons aanvragen.
Daarvoor hebben we uw inloggegevens bij Wix nodig en zullen alles aanpassen.

Het instellen van de DNS bji ons of bij WIX is complex.
Uitleg van WIX daarvoor vind je hier: https://support.wix.com/en/domains/connecting-domains-purchased-elsewhere

Ook daarvoor kunt u onze webmasterhulp inschakelen.

• Wix, website bouwen, website koppelen