Vernieuwen van de Domeinnaam

Een kritisch aspect van het beheer van domeinnamen omvat zorgvuldige bewaking en tijdige vernieuwing. Wanneer u een domeinnaam verwerft, verkrijgt u doorgaans het eigendomsrecht voor een vastgestelde termijn, meestal variërend van één tot tien jaar. Naarmate deze termijn ten einde loopt, wordt het van vitaal belang om de registratie te ... Lees verder »

13th Aug 2023
Minimaliseer je kosten

Het minimaliseren van uitgaven vormt een cruciale factor binnen domeinbeheer. Vele aanbieders van domeinregistratie presenteren aanlokkelijke tarieven voor het eerste registratiejaar, echter liggen de hernieuwingskosten vaak hoger. Om die reden is het van groot belang om een volledig beeld te hebben van de totale kosten die gepaard gaan met het ... Lees verder »

13th Aug 2023
Bescherm je domeinnaam

Het beschermen van uw domeinnaam vormt een cruciaal aspect van doeltreffend domeinbeheer. Er bestaan diverse strategieën om uw domein veilig te houden. Eén aanpak om dit te doen, is door verschillende domeinextensies zoals .com, .eu, .be, en anderen, alsook veelgemaakte typefouten in domeinnamen, te registreren. Deze aanpak voorkomt dat ... Lees verder »

13th Aug 2023