Beste klant,

In verband met aangescherpte maatregelen door de registrar (SIDN en ICANN) kunt u in de loop van dit jaar onderstaande mail verwachten. Deze mail wordt namens ons verzonden door de overkoepelende organisatie en het is de bedoeling dat u uw e-mailadres verifieert door op de link te klikken. Dit bericht is dus legitiem en nodig ter verificatie van uw mailadres.

Alvast bedankt voor de medewerking in deze.
Met vriendelijke groet,

Het Domein-direct Team
www.domein-direct.nl
support@domein-direct.nl


Mail afkomstig van: no-reply@registrar.eu

Geachte domeineigenaar,

*Uw actie is nodig om deactivatie van uw domein te voorkomen*

Deze verificatie-email is aan u gestuurd omdat uw e-mailadres wordt gebruikt in het eigenaar-contact van een of meer domeinregistraties. Dit e-mailadres is niet eerder geverifieerd, of wij hebben informatie ontvangen dat het e-mailadres niet langer in gebruik is.

De domeinregistratie-regels van toezichthouder ICANN stelt een werkend e-mailadres verplicht voor elke domeinregistratie. Om aan deze verplichting te voldoen, vragen wij u te bevestigen dat dit e-mailadres gelezen wordt door op de onderstaande link te klikken:

http://icann-verification.registrar.eu/?email=<hier staat uw e-mailadres>

Als u de geldigheid van het e-mailadres niet voor 2019-xx-xx  bevestigt, zullen de domeinen die dit e-mailadres in het eigenaar-contact gebruiken worden gedeactiveerd. Het weer activeren is dan alleen mogelijk nadat de verificatie succesvol afgerond is.

Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Domein-Direct.nl & Web-Direct.nl (Internet-Meesters) Dinsdag, Maart 26, 2019

« Terug