Home » Anonieme hosting

Anonieme hosting

√ Snel en veilig online
√ Privacy waarborging
√ Anonimiteit gegevens
√ Juridische en beleidsmatige bescherming

privé hosting onderhoud
de installatie en configuratie worden voor jou gedaan

Kies voor veiligheid en vertrouwen met anonieme hosting

Hosting met privacy is meer dan alleen een technische oplossing; het is een belofte van vertrouwen en veiligheid. In een tijd waarin online privacy voortdurend wordt bedreigd, is het essentieel om te kiezen voor een hostingprovider die jouw privacy vooropstelt. Ben je klaar om de controle over jouw online privacy te nemen? Kies dan voor anonieme hosting.

Anonieme
starter


8,50 / mnd

Anonieme
Pro


15,99 / mnd

Anonieme
Business


22,00 / mnd

Anonieme
Enterprise


34,99 / mnd*
* voor het eerste jaar
bewust online zonder risico's met anonieme hosting

Online privacy en bescherming

In onze digitale wereld is privacy belangrijker dan ooit. Bij anonieme hosting staat jouw recht op privacy centraal. Wij begrijpen dat de bescherming van jouw gegevens essentieel is en bieden daarom een hostingoplossing die jouw informatie privé en beveiligd houdt.

Waarom Anonieme hosting essentieel is voor jouw website

Maximale privacy: Bij anonieme hosting nemen wij jouw privacy serieus. Jouw persoonlijke en bedrijfsgegevens worden nooit openbaar gedeeld. Alles wat op jouw website gebeurt, blijft vertrouwelijk.

Strikte beveiligingsmaatregelen: Wij gebruiken geavanceerde beveiligingstechnieken om jouw website en gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en cyberaanvallen. Jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Transparantie in data gebruik: Wij geloven in volledige transparantie als het gaat om gegevensgebruik. We informeren je duidelijk over hoe jouw gegevens worden verwerkt en bewaard.

Persoonlijke aandacht: Omdat elke klant uniek is, bieden we persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen. Wij luisteren naar jouw behoeften en passen onze diensten daarop aan.

Wil je meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om jouw hosting te regelen. Jouw privacy is onze prioriteit.
stap zonder problemen over naar onze privé hosting

Gratis verhuisservice

Heb je al een domeinnaam of website en wil je naar ons toe verhuizen? Bij het afnemen van een privacy hostingpakket ontvang je tevens onze gratis verhuisservice. We verhuizen jouw website naar onze hosting. Vooraf stellen we je wat vragen zodat we precies weten welk pakket het beste bij je past. Indien je later meer capaciteit nodig hebt kun je eenvoudig overschakelen naar een groter pakket of naar een eigen cloud server.

Onderhoud en beheer voor een zorgeloze website

Onderhoud en beheer service

Ontzorging van A tot Z voor jouw website of webshop. Wij houden namelijk de technische controle. Bij aanvang wordt de website gecontroleerd en worden er veiligheidsmaatregelen ingesteld.

Regelmatig worden er backups gemaakt, updates uitgevoerd en gecontroleerd. Ook worden eventueel voorkomende problemen verholpen.

Bij constatering van een structureel probleem of het vervangen van ‘verlaten’ plugins (dat zijn plugins waar de maker niet meer naar omkijkt en ook niet meer voorziet van updates en derhalve een gevaar vormen voor jouw site) nemen we contact op.

Redelijke tarieven

€ 19,95 / mnd. voor een website tot 10 plugins
€ 25,00 / mnd. voor een webshop of website met meer dan 10 plugins

Bestel onderhoud en beheer via de opties bij je hosting.

De technische details

ISP Config hosting panel

Flexibel eenvoudig te gebruiken hostingpanel voor het zelf beheren van e-mailadressen en andere hostinggerelateerde zaken.

DDoS protection

Beschermt je website, wachtwoord beveiligde directories, naar wens aan te passen foutpagina’s.​

Snelle WordPress hosting

√ Snelle SSD
√ AMD EPYC 2nd Gen
√ Linux Debian
√ PHP 7.x of 8.x
√ MariaDB 10.x
√ Apache 2.4
√ HTTPS support

Gratis SSL https://

Je ontvangt bij je webhosting een gratis Let’s Encrypt certificaat. Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Voor bedrijven heeft een professioneel certificaat op naam van het bedrijf echter veel voordelen.

Database / programmering

√ MySQL Databases met phpMyAdmin management
√ CGI, Fast CGI, PHP-FPM, PHP, Ruby on Rails, Perl, Python, SSL, SSI, SuEXEC
√ Curl, Ioncube, GD Library, ImageMagick
√ Cron Job Scheduling

Hosting control panel

√ ISPconfig Hostingcontrol Panel in 20 talen
√ AWStats, Webalizer, Raw Log Manager, Referrer, Errorlogs
√ DDOS bescherming, Beveiligde mappen, Foutlogs
√ DNS, SSL, IPv4 en IPV6 support, Backup, Redirect URL
√ Instelbare Data Backups voor website, database en emailboxen.
√ php 7.x …8.x (Google Compute Engine)
√ GDPR compliancy for Cloud

lentekorting