Het laatste nieuws,

tips, informatie

voor een optimaal gebruik van onze diensten en producten

Zoekmachine vriendelijke of merknaam gebonden domeinnaam?

Is jouw domeinnaam nog vrij?

www.   

domein direct

Je hoeft echt geen IT expert te zijn om gebruik te maken van onze diensten. Dus heb je vragen over technische of administratieve zaken maak dan gebruik van het ticketsysteem. We helpen je snel! We proberen je binnen 24 uur een reactie te geven, maar vaak is het sneller.

Sta je op het punt en domein te registreren? 

Bedenk dan goed waar je voor kiest: Zoekmachine geoptimaliseerd of merkgebonden.

Heb je veel marketingbudget dan is het eenvoudiger om te kiezen voor branding. Een goed voorbeeld is: www.bol.com. De domeinnaam zelf zegt niets over het onderwerp of de producten die worden verkocht. Bol.com heeft veel marketingbudget en is in staat om te branden, een merk op te bouwen.

Ook de webshops www.hippekippe.nl en www.fonq.nl maken gebruik van niet bestaande woorden binnen de domeinnaam. Het opbouwen van een merk (branding) duurt langer en is kostbaarder dan een SEO-vriendelijke domeinnaam.

Wil je meerdere soorten producten verkopen in een webshop? Dan is branding van een domeinnaam aan te raden. Welke SEO-vriendelijke domeinnaam past bij een webshop die zowel boeken als speelgoed verkoopt (bol.com)?  Welke domeinnaam kies je als deze webshop ook laptops gaat verkopen?

Laat u gratis door ons adviseren, mail naar info@domein-direct.nl en vraag om een domeinnaam advies.

Heb jij al een onafhankelijk mailadres?

Heb jij al een onafhankelijk mailadres?

Heb jij al een onafhankelijk mailadres? Als jouw provider stopt met zijn diensten zoals bv xs4all of als je zelf wilt overstappen dan heb je direct een probleem.

WordPress verstuurt geen mails? Zo los je het op!

WordPress verstuurt geen mails? Zo los je het op!

Als je jouw website in Wordpress hebt gebouwd dan kan het helaas gebeuren dat berichten niet goed worden verzonden vanaf jouw website. Als dit het geval is op jouw website en Wordpress verstuurt geen mails, of deze worden als spam...

Voorkom een verlopen domeinnaam!

Voorkom een verlopen domeinnaam!

Jouw Informatie komt op straat te liggen door een verlopen domeinnaam Je loopt het risico dat iemand de domeinnaam gaat registreren en zo vertrouwelijke informatie in handen krijgt.

Website maken

Website maken

Zelf een website maken We krijgen vaak de vraag wat nou precies het verschil is tussen HTML, een websitebuilder, Wordpress en alle andere vormen die je tegenkomt op het internet. In dit artikel leggen we uit op welke manieren je zelf een...

Anonymous domain registration

Anonymous domain registration

Anonymous domain registration can be done directly with the application of a new domain name at Domain-direct for identity protection and privacy.

Hoe betaal ik mijn domeinnaam?

Hoe betaal ik mijn domeinnaam?

Hoe betaal ik mijn domeinnaam? Tijdens de registratie van uw domeinnaam krijg je de keuze voor betaling via Ideal, Bank, Creditcard, Paypal of Overboeking.

Wat is een domeinnaam

Wat is een domeinnaam

Een domeinnaam is een unieke naam die je alleen kunt laten registreren via een provider. Deze kan verschillende extensies hebben zoals .nl, .com of .eu

Wat is een DNS

Wat is een DNS

DNS staat voor Domain Name System: een wereldwijd, gedistribueerde database en protocol. Elke machine op het internet heeft een IP-adres.

Wie heeft het beheer van het domeinnaamstelsel?

Wie heeft het beheer van het domeinnaamstelsel?

Het internationale registratiesysteem van Internet-domeinnamen is in handen van de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). Dit is een non-profitorganisatie die gevestigd is in de Amerikaanse staat California. In 1986...