Home » Blog » Voorkom een verlopen domeinnaam!

Voorkom een verlopen domeinnaam!

verlopen domeinnaam
Home » Blog » Voorkom een verlopen domeinnaam!

Informatie komt op straat te liggen door een verlopen domeinnaam

Een verlopen domeinnaam kan een risico vormen voor jouw bedrijfsvoering. Je loopt namelijk het risico dat iemand de domeinnaam gaat registreren en zo vertrouwelijke informatie in handen krijgt.

Het probleem zit hem in het feit dat verlopen of opgeheven domeinnamen nog steeds in de systemen staan van de relaties waarmee in het verleden contact is geweest. Iedereen maakt gebruik van automatische invoeging van mailadressen, waardoor je minder snel oplet naar wie je mailt. Vaak staat het oude mailadres in een verzendlijst van instanties zoals de belastingdienst, zorgverzekeraars, pensionfondsen enz. die vaak vertrouwelijke informatie verstrekken.

Het probleem is eenvoudig te verhelpen door de oude domeinnamen voor minimaal 1 jaar te behouden en door te linken (forward) naar een privé e-mailadres. Daarnaast kun je al je bestaande contacten informeren dat je gestopt bent en de e-mail gegevens laten vervallen of wijzigen.

Naarmate het gebruik van het internet gemeengoed zal worden zal de behoefte aan een levenslange domeinnaam groter worden. Je wilt immers niet dat je gegevens zomaar op straat komen te liggen als je van provider of domeinnaam wisselt.

Voorkom de jaarlijkse verhogingen en leg nu je domeinnaam voor 10 jaar vast.

Bellen kan ook: +31 73 8505242

Wil je direct contact met ons team?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt z.s.m. bericht van ons.