Wat is een catch-all emailadres?

Een catch-all emailadres houd in dat u alles voor @domeinnaam.nl kunt plaatsen, dit komt dan toch allemaal bij u binnen in de mailbox, houd er rekening mee dat als u dit emailadres aanmaakt u ook een hoop junkmail zult ontvangen omdat er programmas bestaan die aan de hand van een domeinnaam alle mogelijke emailadressen uitproberen.

Heeft u een emailadres apart aangemaakt zoals bijvoorbeeld test@Domein-direct.nl dan komt deze mail niet binnen op uw catch-all emailadres.