Ja, wij bieden Office 365 met hosted exchange is een Microsoft. Daarnaast bieden wij een goedkoper alternatief met Imap. Met Imap worden u berichten op de server bewaard. Zo kunt u ook mappen aanmaken bij uw emailprogramma die op de server worden opgeslagen. Een professionele oplossing voor backup van uw mail. Uw email is via een vaste of mobiele oplossing direct en via Webmail overal beschikbaar.