SMTP server van mijn internet provider

Voorbeeld:
Inkomende mailserver (POP3/IMAP):
Uitgaande mailserver (smtp):
Gebruikersnaam:
SPAM-filter:
Anti-virusscanner:
mail.uwdomeinnaam
mailserver van uw provider
mailboxnaam@uwdomeinnaam
Aan

Wilt u geen gebruik maken van de smtp server van uw provider, gebruik dan mail.uwdomeinnaam *

* Vaak blokkeerd uw kabelprovider poort 25 voor uitgaande mail van andere domeinnamen.
Hiervoor is een alternatieve poort 587 beschikbaar. Wijzig 25 in 587, schakel TLS indien nodig en stel in dat voor de uitgaande mail dezelfde account gegevens worden gebruikt als voor de inkomende mail.