Welke gegevens moet ik instellen voor Outlook Express?

De volgende gegevens moeten worden ingesteld in Outlook:

Gebruikersnaam: Uw emailadres (voorbeeld: info@uwdomeinnaam.nl)

Wachtwoord: Uw wachtwoord dat je bij de emailadres hebt aangemaakt

Pop3 server: De pop3 server is mail.uwdomeinnaam.nl

Smtp server: Dit is die van uw internet provider, zit u bijvoorbeeld bij planet internet dan wordt de smtp mail.planet.nl, zit u bij zonnet dan wordt het smtp.zonnet.nl. Uitzondering: mensen met direct adsl van kpn vullen het volgende in bij smtp server: smarthost.direct-adsl.nl

Alternatieve Smtp server: U kunt ook uw eigen smtp server mail.uwdomeinnaam.nl gebruiken als uw provider poort 25 open heeft staan. Een alternatieve poort 587 kunt u gebruiken. Vink wel aan dat u dezelde gebruikers gegevens wil toepassen voor de uitgaande mail.