Welke gegevens moet ik instellen voor Outlook Express?

De volgende gegevens moeten worden ingesteld in Outlook:

Gebruikersnaam: Uw e-mailadres (voorbeeld: info@uwdomeinnaam.nl)

Wachtwoord: Uw wachtwoord dat bij het e-mailadres is aangemaakt

De servergegevens voor de inkomende en  uitgaande mail .
Deze heeft u ontvangen in de mail bij het aanmaken van het pakket.

Ook kunt u deze vinden in uw account:
Nadat u bent ingelogd bij domein-direct.nl gaat u naar het betreffende pakket / dienst en klikt op 'beheer product'.
Klik dan op "Mijn gegevens" en kies E-mail. Hier vind u alle gegevens behorende bij dit mailaccount.
Het wachtwoord van het E-mailadres kunt u aanpassen via webmail of via ISPConfig.

ISPConfig kunt u benaderen door op dezelfde pagina te kiezen voor "Hosting informatie". Daar staat een button "Hosting Control panel openen" waar u direct naar ISPConfig kunt gaan. Hier kunt u het betreffende E-mailaccount kiezen en de gegevens aanpassen.