Hoelang duurt een verhuizing en gaat mijn site offline tijdens een verhuizing?

Het verhuizen van een .nl domeinnaam gaat binnen het uur. Voor andere domeinnamen duurt het gemiddeld tussen de 2 en 5 dagen, afhankelijk van de extensie die u naar ons toe verhuisd. Wij leveren altijd de ftp gegevens vooruit zodat u de website alvast kunt uploaden. Nadat de nameservers worden aangepast bij de uitgever van de domeinnaam is de website meteen zichtbaar.