De volgende handelingen zijn noodzakelijk om de domeinnaam te verhuizen.

U heeft een autorisatie code van de oude provider nodig en de domeinnaam moet zijn vrijgegeven (unlocken).
De code wordt per e-mail naar u toegestuurd. het vrijgeven gebeurt zonder dat u hier wat van merkt.

In het geval van top-level domeinnamen wordt de identiteit van de houder gecontroleerd na de verhuizing via een E-mail die u moet bevestigen.

Hier kunt u daarover meer informatie lezen: https://www.domein-direct.nl/knowledgebase/163/ICANN.html