Wanneer u een domein naar Domein-Direct.nl wilt verhuizen dan kunt u dit bij de domeinnaamregistratie aangeven.
U geeft de (huidige) domeinnaam in en klikt op "verhuizen".

Vooraf dient u de verhuiscode (ook wel autorisatiecode of epp-code genoemd) op te vragen bij de huidige host waar de domeinnaam nu is geregistreerd.
Deze code heeft u nodig om een verhuizing in gang te zetten en vult u in bij "Authorization Code".

Nadat u deze hebt toegevoegd aan de winkelwagen kunt u deze bestellen en de verhuizing wordt dan in gang gezet.
Normaal gesproken gaat een verhuizing zeer snel voor .nl domeinnamen. Andere extensies kunnen wat langer duren (3 - 5 dagen), dit is afhankelijk van de medewerking van de provider.